Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011

6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011

Άνοιξε τις πύλες της στους επισκέπτες, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, η 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, που τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ. Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Άνοιξε τις πύλες της στους επισκέπτες, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, η 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, που τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ. Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Πάνω απο 250 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνθέτουν μια δυναμική παρουσία στο χώρο των εκθέσεων για τα φωτοβολταϊκά και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. Στα περίπτερα της έκθεσης συμμετέχουν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις, φορείς και επαγγελματίες του ενεργειακού κλάδου.

Η Διεθνής Έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC, παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των φωτοβολταϊκών , των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, της οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτιρίων.καθώς και τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες εφαρμογές, λύσεις και επενδυτικές προτάσεις για μικρά και μεγάλα έργα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν πέρυσι τις 20.000. Αφορά όλους όσοι ασχολούνται με τα ενεργειακά συστήματα όπως :

  • Επενδύσεις για την παραγωγή ενέργειας απο Φωτοβολταϊκά και Αιολικά Πάρκα, Γεωθερμία, Βιομάζα και Υδροηλεκτρισμό
  • Διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας
  • Μελέτες και εγκαταστάσεις
  • Τεχνικές εταιρίες έργων
  • Εταιρίες Συμβούλων Ανάπτυξης
  • Ψύξη και θέρμανση (από Α.Π.Ε)
  • Ηλεκτρομηχανολογικό υλικό και Αυτοματισμούς
  • Μηχανήματα και εξοπλισμό παραγωγής ενέργειας
  • Επιχειρήσεις Κατασκευών κτηρίων και κατοικιών
  • Φορείς του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  • Στελέχη από: βιομηχανίες ,ναυτιλιακές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία,νοσοκομεία,αρχιτέκτονες, μηχανικοί,ηλεκτρολόγοι,μηχανολόγοι , χημικοί,γεωλόγοι,τεχνίτες και εγκαταστάτες, επιχειρήσεις αγροτικού τομέα κ.λπ.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και τη φετινή χρονιά το 6ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH, με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Η λύση στην κρίση». Η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. έχει την ευθύνη της επιστημονικής οργάνωσης του συνεδρίου.

Στόχος του συνεδρίου είναι να ενημερώσει την αγορά και τους εκπροσώπους τουΔημοσίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιστημονικού κόσμου για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και τα πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία από την ανάπτυξη των Α.Π.Ε. στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη και η μεταφορά από και προς το εκθεσιακό κέντρο θα γίνεται δωρεάν με πούλμαν του οργανωτή που θα σταθμεύουν στο σταθμό Metro Δουκίσσης Πλακεντίας.

Συνεχής ενημέρωση παρέχεται στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα (www.leaderexpo.gr) της διοργανώτριας εταιρίας LEADEREXPO (τηλ. 210-6141164, 210-6141223, 210-8069271)

Δείτε τη λίστα των εκθετών

in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024