Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συζήτηση με το Μιχάλη Προδρόμου του WWF  για την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

Συζήτηση με το Μιχάλη Προδρόμου του WWF για την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

Την  Παρασκευή, 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε  ζωντανή συζήτηση με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Οι χρήστες στείλανε τις ερωτήσεις τους  στο  Μιχάλη Προδρόμου, συνεργάτη του  WWF  σε θέματα κλιματικής αλλαγής και ενέργειας.

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ζωντανή συζήτηση με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Οι χρήστες στείλανε τις ερωτήσεις τους στο Μιχάλη Προδρόμου, συνεργάτη του WWF σε θέματα κλιματικής αλλαγής και ενέργειας.
Κάνοντας κλικ μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις και απαντήσεις και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα ωφελήσουν το περιβάλλον και το πορτοφόλι σας. Οι περισσότερες ερωτήσεις που είχατε στείλει πριν την διεξαγωγή της συζήτησης έχουν απαντηθεί.Οι υπόλοιπες θα απαντηθούν γραπτά ως σχόλια στο κείμενο μέσα στην εβδομάδα.



Η εξοικονόμηση ενέργειας βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της ενεργειακής πολιτικής.Με μια σειρά από δράσεις μπορούμε να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Τα οφέλη για το περιβάλλον είναι αυτονόητα, καθώς βοηθάμε στην έκλυση λιγότερων αερίων του θερμοκηπίου. Ταυτόχρονα όμως μειώνεται και ο λογαριασμός του ρεύματος ή της βενζίνης, ζητούμενο στην δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Μην ξεχνάτε επίσης οτι διενεργείται ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός “Πρωτάθλημα Εξοικονόμησης Ενέργειας – Π.ΕΞ.Ε”, συντελεστης του οποίου είναι η WWF, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του προγράμματος Intelligent Energy Europe. Εθνικός χορηγός του Π.ΕΞ.Ε είναι ο όμιλος Eurobank EFG, o οποίος στηρίζει την εκστρατεία Eco2nomy «Μειώνουμε τα έξοδά μας προστατεύοντας το περιβάλλον». Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου. Ο παίκτης που θα καταγράψει τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας στο νοικοκυριό του θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο €1000, δωρεάν ενεργειακή επιθεώρηση στο σπίτι του, αλλά και ένα δωρεάν ταξίδι στις Βρυξέλλες για τη βράβευση του εθνικού νικητή. Κάθε νοικοκυριό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, αρκεί να καταχωρήσει λογαριασμούς ΔΕΗ και θέρμανσης σε ένα έξυπνο και εύκολο στη χρήση λογισμικό.

in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024