Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα Καθαρή

Ελλάδα Καθαρή

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός φορέας με έδρα την Αθήνα. Συμμετέχει στις δραστηριότητες της πρωτοβουλίας Clean up The World και αποτελεί επίσημο μέλος του Mediterranean Action Plan του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNEP). Η Ελλάδα Καθαρή δραστηριοποιείται από το 1999, με σκοπό τη βελτίωση της σημερινής περιβαλλοντικής κατάστασης, μέσω […]

hspace=2Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός φορέας με έδρα την Αθήνα. Συμμετέχει στις δραστηριότητες της πρωτοβουλίας Clean up The World και αποτελεί επίσημο μέλος του Mediterranean Action Plan του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNEP). Η Ελλάδα Καθαρή δραστηριοποιείται από το 1999, με σκοπό τη βελτίωση της σημερινής περιβαλλοντικής κατάστασης, μέσω της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης και της κινητοποίησης του Ελληνικού κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα. Στόχος της οργάνωσης δεν είναι απλώς η συνειδητοποίηση των πολιτών στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά η ενεργοποίησή τους σε ένα νέο τρόπο ζωής, έτσι ώστε όχι μόνο να σέβονται το περιβάλλον, αλλά να το θεωρούν ως πρωταρχικό τους μέλημα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ πιστεύει ότι για την βελτίωση της σημερινής περιβαλλοντικής κατάστασης της χώρας μας είναι αναγκαία η ενεργή συμμετοχή όλων μας. Γι αυτό, μεταξύ των άλλων δράσεών της περιλαμβάνει και την διοργάνωση εκδηλώσεων με εθελοντική συμμετοχή των πολιτών, σε πράξεις όχι μόνον συμβολικού αλλά και ουσιαστικού χαρακτήρα.

Πληροφορίες: http://www.cleanupgreece.org.gr/210 8812440

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024