Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet

Chevrolet


Την σταθερά ανοδική της πορεία έρχεται να βεβαιώσει η παρουσία της Chevrolet στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Με τέσσερα νέα μοντέλα αναδεικνύεται σε αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή, διατηρώντας παρόλα αυτά το προσιτό της προφίλ. Το πεντάθυρο Cruze, το ανανεωμένο Captiva, το νέο Orlando και το πολυαναμενόμενο Volt σύντομα αναμένεται να δοκιμάσουν την τύχη τους στην ευρωπαϊκή -και όχι μόνο- αγορά.

Την αρχή αναμένεται να κάνει το Orlando, ένα επταθέσιο πολυμορφικό με ελκυστικό σχεδιασμό και εντυπωσιακές μεταφορικές δυνατότητες. Το νέο MPV της Chevrolet θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα βενζίνης 1,8 λίτρων και δύο πετρελαιοκινητήρες 2,0 λίτρων διαφορετικής ισχύος. Η άφιξη του στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2011, λίγους μήνες νωρίτερα από το εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Captiva.

Πέρα από τις εμφανείς σχεδιαστικές αλλαγές στο αμάξωμα του επιβλητικού SUV, οι τέσσερις νέοι κινητήρες (ένας βενζίνης και τρεις diesel) και το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, πρόκειται να ισχυροποιήσουν τη θέση του απέναντι στον ανταγωνισμό. Στα μέσα του 2011 η σκυτάλη θα περάσει στην hatchback έκδοση του μέχρι σήμερα γνωστού Cruze, η οποία διακρίνεται για τους γενναιόδωρους χώρους στο εσωτερικό της και το διαφοροποιημένο, σχεδιαστικό, πίσω τμήμα του αμαξώματος.

Το καλοκαίρι του 2011 η γραμμή πυρός της Chevrolet θα εξοπλιστεί με το νέο Aveo. Ο ελκυστικός σχεδιασμός, οι αυξημένες διαστάσεις, το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, οι νέοι κινητήρες βενζίνης μεταβλητού χρονισμού και οι common rail πετρελαιοκινητήρες θα οδηγήσουν το μικρό Chevrolet στην επιτυχία.

Μέσα στο 2011 θα πατήσει σε ευρωπαϊκό έδαφος και το ηλεκτροκίνητο Volt. Με αυτονομία που ξεπερνά, με τη βοήθεια ενός θερμικού κινητήρα-γεννήτρια, τα 500 χιλιόμετρα, το Volt εξασφαλίζει στη Chevrolet ένα ξεκάθαρο και φιλικός προς το περιβάλλον πλεονέκτημα.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024