Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari

Ferrari


Ένα εντυπωσιακό , σε σχεδίαση και χαρακτηριστικά, roadster που βασίζεται στη μέχρι σήμερα γνωστή Ferrari 599 αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει στον θαυμαστό κόσμο των supercars.

Με τη SA Aperta, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται το ιταλικό roadster, η Ferrari τιμά με τον δικό της τρόπο τα 80 χρόνια του σχεδιαστικού οίκου Pininfarina.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το 12κύλινδρο υπεραυτοκίνητο των 670 ίππων θα παραχθεί σε 80 αντίτυπα, τα οποία μάλιστα έχουν ήδη βρει τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τους.

Φιλικότερη προς το περιβάλλον επιστρέφει η Ferrari California. Το πρώτο coupe cabrio της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας εξοπλίζεται με ένα σύνθετο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας (High Emotion Low Emissions), το οποίο συνδυάζεται με το γνωστό σε όλους start&stop και ελέγχει τη λειτουργία της αντλίας βενζίνης, του ανεμιστήρα ψύξης, του κλιματισμού και του κιβωτίου ταχυτήτων, περιορίζοντας την κατανάλωση βενζίνης και τις εκπομπές CO2.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024