Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford

Ford


H στιγμή που η τρίτη γενιά του Ford Focus θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά πλησιάζει. Αυτό ακριβώς δηλώνει και η παρουσία της ισχυρότερης, μέχρι σήμερα, έκδοσής του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Το δημοφιλέστερο μικρομεσαίο στην έκδοση ST έχει αντικαταστήσει το μέχρι σήμερα γνωστό πεντακύλινδρο μοτέρ των 2,5 λίτρων με το νέο, δίλιτρο turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού.

Παρά τον περιορισμό στο κυβισμό του κινητήρα, η ισχύς του αυξήθηκε από τους 225 στους 250 ίππους, ενώ σημαντικά χαμηλότερη αναμένεται να είναι η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2.

To εμπορικό λανσάρισμα του Focus ST θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2012, σε αντίθεση με τα ανανεωμένα S-MAX και Mondeo που θα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Tέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το νέο C-MAX, το οποίο θα εξοπλίζεται με turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων, αποδίδοντας 180 ίππους, ενώ στο μέλλον και συγκεκριμένα το 2013 πρόκειται να αποκτήσει και υβριδική έκδοση, η οποία θα παράγεται στην Βαλένθια.

auto.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024