Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda

Honda


To πρώτο υβριδικό τετράτροχο στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης παρουσιάζει η Honda στο Παρίσι.

Ο λόγος για το μέχρι σήμερα γνωστό Jazz, που ακολουθεί το πετυχημένο παράδειγμα των Insight και CR-Z, υιοθετώντας ένα παράλληλης διάταξης υβριδικό σύνολο.

Το τελευταίο συνδυάζει τη λειτουργία ενός βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων τεχνολογίας i-VTEC με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, περιορίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2, οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 103 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Η λύση του αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων προτιμήθηκε από τη χειροκίνητη μονάδα των έξι σχέσεων που συναντήσαμε στο επίσης υβριδικό CR-Z, επιβεβαιώνοντας τον αστικό χαρακτήρα τις ιαπωνικής πρότασης.

Παρά τις τροποποιήσεις στα μηχανικά μέρη και την παρουσία των συσσωρευτών ηλεκτρικής ενέργειας, το Jazz εξακολουθεί να διαθέτει εντυπωσιακές μεταφορικές δυνατότητες, με τον όγκο του χώρου αποσκευών να ξεκινά από τα 300 λίτρα.

Η εμπορική πορεία του υβριδικού Jazz αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2011, παράλληλα με την ανανεωμένη εκδοχή του Insight, που φέρει νέες επενδύσεις στο εσωτερικό του και αλλαγές στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

Το απαραίτητο «φρεσκάρισμα» δέχτηκε, μεταξύ άλλων, και το Civic. Ο ανασχεδιασμός της κεντρικής μάσκας και οι νέες ζάντες αλουμινίου ξεχωρίζουν στο εξωτερικό τμήμα, ενώ η έκδοση GT διαθέτει στο εσωτερικό της επενδύσεις που συνδυάζουν δέρμα και Alcantara.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024