Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA

KIA


Το ηλεκτροκίνητο POP ξεχωρίζει από την παρουσία της KIA στη γαλλική πρωτεύουσα. Η εντυπωσιακή του σχεδίαση κερδίζει τις εντυπώσεις, έστω και αν η έκδοση παραγωγής αναμένεται να παρουσιάζει ουσιαστικές διαφορές από το πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο διαθέτει τρεις θέσεις στο εσωτερικό του και συνολικό μήκος τριών μέτρων.

Πιο κοντά στην πραγματικότητα βρίσκεται η επιβλητική μπερλίνα της κορεατικής φίρμας. To νέο KIA Optima διαθέτει μεγαλύτερο μήκος και πλάτος σε σχέση με το παρελθόν, σε αντίθεση με το ύψος του αμαξώματος που έχει περιοριστεί.

Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του αυτοκινήτου θα εξοπλίζονται με ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 1,7 λίτρων με ισχύ 136 ίππων, ενώ ο δίλιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων θα αποδίδει 170 ίππους.

Εκδόσεις με περιορισμένες εκπομπές ρύπων θα προστεθούν στην γκάμα όλων των μοντέλων της φίρμας, όπως π.χ. του νέου Sportage. Το κορεατικό crossover έχει, πλέον, να παρουσιάσει και υβριδική έκδοση, η οποία αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024