Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Land Rover

Land Rover


Το Evoque, έτσι ονομάζεται η έκδοση παραγωγής ενός εντυπωσιακού, σε σχεδίαση και χαρακτηριστικά SUV, έρχεται να προστεθεί στην ολιγομελή γκάμα της βρετανικής φίρμας, πλαισιώνοντας με την παρουσία του τα δημοφιλή Range Rover και Range Rover Sport.

Ένα αυθεντικό coupe που στέκεται αρκετά εκατοστά πάνω από το έδαφος, θυμίζοντας σε όλους τη μακρά παράδοση της Range Rover στην εξέλιξη και την παραγωγή τετρακίνητων οχημάτων.

Το Evoque θα εξοπλίζεται με δίλιτρο turbo κινητήρα 240 ίππων, σύστημα τετρακίνησης, ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση.

Όπως όλα δείχνουν το μικρότερο, σε διαστάσεις, Land Rover παραγωγής -το μήκος του δεν ξεπερνά τα 4,34 μέτρα- θα αποκτήσει στο μέλλον δικίνητες αλλά και πεντάθυρες εκδόσεις, φιλοδοξώντας να αποτελέσει το best seller της βρετανικής φίρμας.

To Evoque θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της Land Rover στο Halewood της Μ.Βρετανίας, δημιουργώντας 1000 νέες θέσεις εργασίας και η εμπορική του διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2011.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024