Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lexus

Lexus


Το πρώτο μικρομεσαίο hatchback στην ιστορία της Lexus είναι, πλέον, γεγονός. Το CT 200h ξεκινά την ευρωπαϊκή του πορεία από το Παρίσι, καθώς από τον Νοέμβριο του 2010 η νέα υβριδική πρόταση της ιαπωνικής φίρμας θα είναι διαθέσιμη στη Γηραιά Ήπειρο.

Εξοπλισμένο με το υβριδικό σύνολο που συναντάμε και σήμερα στο Toyota Prius, το μικρομεσαίο Lexus συνδυάζει τη λειτουργία ενός βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας 136 ίππους και καταναλώνοντας μόλις 3,8 λίτρα βενζίνης για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Το δυναμικό προφίλ του CT 200h υποστηρίζεται από τα τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (ΕCO, NORMAL, SPORT) που προσαρμόζει τη λειτουργία-απόδοση του υβριδικού συνόλου στις επιθυμίες του οδηγού.

Παράλληλα, η Lexus παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του IS στην γκάμα του οποίου προσθέτονται νέοι κινητήρες diesel, όπως το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ των 150 ίππων.

Στην ίδια λογική κινείται και η προσπάθεια αναβάθμισης του πανίσχυρου IS-F, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αλλαγές περιορίζονται σε συγκεκριμένα σημεία του αμαξώματος και του εσωτερικού τμήματος.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024