Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
JEEP

JEEP


Δύο εκ των δημοφιλέστερων προτάσεών της αναβαθμίζει η Jeep, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να ισχυροποιήσει τη θέση τους στην ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά.

Στην περίπτωση του Patriot οι αλλαγές ξεκινούν από το εξωτερικό τμήμα και συγκεκριμένα από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ στο εσωτερικό οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στην βελτίωση της κατασκευαστικής ποιότητας και της εργονομίας.

Οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου περιορίζονται στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, οι οποίες οδήγησαν στην αύξηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος, και στην προσθήκη επιπλέον συστημάτων (Hill descent, και λειτουργία υπο-πολλαπλασιασμού) που ενισχύουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Το δρόμο της ανανέωσης ακολούθησε και το Wrangler, έστω και αν οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτό είναι κατά κύριο λόγο αισθητικές και εξοπλιστικές.

Την προσπάθεια της Jeep να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα επιβεβαιώνει η προσθήκη νέων πετρελαιοκινητήρων στην γκάμα της (2,8 λίτρων με 200 ίππους για τα Cherokee,Wrangler και Wrangler Unlimited και 2,2 λίτρων με 163 ίππους για τα Patriot και Compass), ενώ εξίσου σημαντικό για την αμερικανική φίρμα είναι και το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Grand Cherokee στη γηραιά ήπειρο.

auto.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024