Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen

Citroen

Ένα ακόμη μέλος -το τρίτο κατά σειρά- αποκτά η «οικογένεια» DS της Citroen. H DS 5 αποτελεί την πολυτελέστερη εκδοχή ενός αντισυμβατικού, σχεδιαστικά, hatchback. Η νέα πρόταση της Citroen θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, το πρώτο τετράτροχο της γαλλικής φίρμας που υιοθετεί την υβριδική τεχνολογία HYbrid4, συνδυάζοντας έναν πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Το […]

Ένα ακόμη μέλος -το τρίτο κατά σειρά- αποκτά η «οικογένεια» DS της Citroen. H DS 5 αποτελεί την πολυτελέστερη εκδοχή ενός αντισυμβατικού, σχεδιαστικά, hatchback.

Η νέα πρόταση της Citroen θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, το πρώτο τετράτροχο της γαλλικής φίρμας που υιοθετεί την υβριδική τεχνολογία HYbrid4, συνδυάζοντας έναν πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Το τελευταίο αποδίδει 37 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς, την ίδια στιγμή που η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συνόλου αγγίζει τους 200 ίππους.

Στο σχεδιαστικό και όχι μόνο μέλλον της φίρμας παραπέμπει το πρωτότυπο Tubik. Ένα ενιαθέσιο van με ξεχωριστό στυλ και ευρύχωρο εσωτερικό, το οποίο διαθέτει ποικίλους τρόπους διαμόρφωσης.

Η έκδοση Ultra Prestige του μέχρι σήμερα γνωστού DS3 συμπληρώνει την παρουσία της Citroen στην Φρανκφούρτη, αναβαθμίζοντας την εικόνα του «μικρού» Citroen με επιπλέον εξοπλιστικές προσθήκες.

auto.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024