Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari

Ferrari

Τη δεύτερη κατά σειρά πρόταση στην ιστορία της με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή προσθέτει στην γκάμα της η Ferrari, μετά και την επίσημη πρεμιέρα της 458 Italia Spider στην Φρανκφούρτη. Το ιταλικό supercar αντικατέστησε τη σταθερή οροφή με ένα κομμάτι αλουμινίου το οποίο αναδιπλώνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτρο-υδραυλικού μηχανισμού και αποθηκεύεται στο πίσω τμήμα […]

Τη δεύτερη κατά σειρά πρόταση στην ιστορία της με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή προσθέτει στην γκάμα της η Ferrari, μετά και την επίσημη πρεμιέρα της 458 Italia Spider στην Φρανκφούρτη.

Το ιταλικό supercar αντικατέστησε τη σταθερή οροφή με ένα κομμάτι αλουμινίου το οποίο αναδιπλώνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτρο-υδραυλικού μηχανισμού και αποθηκεύεται στο πίσω τμήμα του αμαξώματος.

Η παραπάνω διαδικασία διαρκεί μόλις 14 δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί την ενεργή συμμετοχή του οδηγού.

Η Ferrari επέλεξε τη λύση του αλουμινένιου hardtop αντί του υφάσματος ώστε να περιορίσει το συνολικό βάρος της κατασκευής και όπως αποδεικνύεται το κατάφερε
«εξοικονομώντας» 25 κιλά.

Με τον V8 κινητήρα των 570 ίππων και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη να διατηρούν τα γνώριμα χαρακτηριστικά τους, τις εντυπώσεις κλέβει το ηλεκτρικά αναδυόμενο αλεξινέμιο, το οποίο περιορίζει τους στροβιλισμούς του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ακόμα και σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 200 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024