Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat

Fiat

Μία από τις σημαντικότερες, εμπορικά, πρεμιέρες της 64ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ανήκει στη Fiat. To δημοφιλέστατο στη χώρα μας Panda περνά στην τρίτη γενιά του, αυξάνοντας τις εξωτερικές του διαστάσεις και ταυτόχρονα τις δυνατότητές του εντός και εκτός πόλης. Αναλυτικότερα το μήκος του νέου Panda έχει φτάσει τα 3,65 μέτρα, το πενταθέσιο εσωτερικό του […]

Μία από τις σημαντικότερες, εμπορικά, πρεμιέρες της 64ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ανήκει στη Fiat.

To δημοφιλέστατο στη χώρα μας Panda περνά στην τρίτη γενιά του, αυξάνοντας τις εξωτερικές του διαστάσεις και ταυτόχρονα τις δυνατότητές του εντός και εκτός πόλης.

Αναλυτικότερα το μήκος του νέου Panda έχει φτάσει τα 3,65 μέτρα, το πενταθέσιο εσωτερικό του έχει αποκτήσει πολλαπλούς τρόπους διαμόρφωσης και δίχως καμία αμφιβολία ένα πιο στιλάτο σχεδιασμό.

Τέσσερις συνολικά κινητήρες θα εξοπλίζουν το νέο Panda. Δύο εκδοχές του δικύλινδρου κινητήρα βενζίνης των 0,9 λίτρων με απόδοση 65 και 85 ίππους, το τετρακύλινδρο μοτέρ της σειράς Fire των 1,2 λίτρων με ισχύ 69 ίππους και ο μοναδικός diesel κινητήρας τεχνολογίας Multijet II χωρητικότητας 1,3 λίτρων.

Στο μέλλον το Panda τρίτης γενιάς πρόκειται να αποκτήσει τετρακίνητη έκδοση, καθώς και ένα σύστημα που θα ακινητοποιεί αυτόματα το αυτοκίνητο σε ταχύτητες κάτω των 30 χλμ./ώρα ώστε να αποτρέψει το ενδεχόμενο σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα.

Την παρουσία της Fiat στη γερμανική μεγαλούπολη συμπληρώνουν, η τετρακίνητη εκδοχή του Freemont, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά τον επόμενο μήνα με κινητήρα βενζίνης 3,6 λίτρων και πετρελαίου 2,0 λίτρων, το 500 C by Gucci, η έκδοση 2012 του Punto Evo, καθώς και η έκδοση Trekking του μέχρι σήμερα γνωστού Qubo.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024