Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar

Jaguar

Το μήκος του φτάνει μόλις τα 4,45 μέτρα και ο κυβισμός του υπετροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης με τον οποίο εξοπλίζεται τα 3,0 λίτρα. Το πρωτότυπο C-X16 της Jaguar αφήνει υποσχέσεις, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τα δυσπρόσιτα supercars που έχει να επιδείξει η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του και οι εξωτικές αναλογίες του συμβαδίζουν […]

Το μήκος του φτάνει μόλις τα 4,45 μέτρα και ο κυβισμός του υπετροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης με τον οποίο εξοπλίζεται τα 3,0 λίτρα.

Το πρωτότυπο C-X16 της Jaguar αφήνει υποσχέσεις, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τα δυσπρόσιτα supercars που έχει να επιδείξει η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του και οι εξωτικές αναλογίες του συμβαδίζουν αρμονικά με την παρουσία ενός ηλεκτρικού μοτέρ, που στα πρότυπα των μονοθεσίων της F1 θα προσφέρει -με το πάτημα ενός διακόπτη- επιπλέον ισχύ 95 ίππων.

Από την πλευρά του και με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή, το εξακύλινδρο μοτέρ των 3,0 λίτρων αποδίδει 380 ίππους και 450 Nm ροπής, επιτρέποντας στο βρετανικό coupe να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα.

Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα και τους συσσωρευτές των 1,6 kWh, τo C-X16 έχει τη δυνατότητα να κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι την ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα, περιορίζοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα 165 γρ./χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024