Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus

Lexus

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού πέρασε το Lexus GS μετά και την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Αύγουστο στο Pebble Beach της Καλιφόρνια. Η πολυτελής μπερλίνα περνά πλέον στην τέταρτη γενιά της, έχοντας βελτιώσει το σύνολο των χαρακτηριστικών της. Η μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό, το δυναμικότερο design του αμαξώματος, ο προηγμένος τεχνολογικά εξοπλισμός, όπως και τα […]

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού πέρασε το Lexus GS μετά και την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Αύγουστο στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.

Η πολυτελής μπερλίνα περνά πλέον στην τέταρτη γενιά της, έχοντας βελτιώσει το σύνολο των χαρακτηριστικών της.

Η μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό, το δυναμικότερο design του αμαξώματος, ο προηγμένος τεχνολογικά εξοπλισμός, όπως και τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά κίνησης θα αποτελέσουν τα βασικά γνωρίσματα του νέου Lexus.

To νέο δάπεδο έχει ενισχύσει την ακαμψία του ιαπωνικού συνόλου εξασφαλίζοντας, σε συνδυασμό με την αύξηση στο μήκος των μετατροχίων (τέσσερα εκατοστά στον μπροστινό άξονα και πέντε στον πίσω) και τον πλήρη ανασχεδιασμό της πίσω ανάρτησης (το υποπλαίσιο αντικαταστάθηκε και τοποθετήθηκαν πολλαπλοί σύνδεσμοι με αλουμινένια μέρη), την απαιτούμενη άνεση.

Παρά τη διατήρηση των εξωτερικών διαστάσεων στα επίπεδα του απερχόμενου μοντέλου, ο χώρος που αντιστοιχεί σε επιβάτες και αποσκευές αυξήθηκε (ο τελευταίος κατά 25%), την ίδια στιγμή που στα εξοπλιστικά στοιχεία του πενταθέσιου θαλάμου προστέθηκαν προηγμένες τεχνολογικά εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι δέκα αερόσακοι, το ενεργό cruise control με δυνατότητα ακινητοποίησης του οχήματος, ο κλιματισμός περιορισμένων ενεργειακών απαιτήσεων, το Night Vision, το Head Up Display και το Blind Spot Assist.

Προαιρετικά θα μπορεί κανείς να εξοπλίσει το GS του 2012 με ένα υψηλής πιστότητας σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο φέρει την υπογραφή της Mark Levinson και αποτελείται από μία οθόνη υγρών κρυστάλλων 12,3 ιντσών και 17 ηχεία συνολικής ισχύος 835 watt.

To νέο GS αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2012, διατηρώντας τις συμβατικές και υβριδικές εκδοχές του (GS 250 και GS 450h) και προσθέτοντας σε αυτές την έκδοση F-Sport.

auto.in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024