Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Σε προτάσεις μικρομεσαίων διαστάσεων αφιερώνει την παρουσία της στην Φρανκφούρτη η Mercedes-Benz, καθώς πέρα από την νέα A-Class, η γερμανική φίρμα παρουσιάζει και την επόμενη γενιά της B-Class. To νέο MPV της Mercedes-Benz έχει προσαρμοστεί στα νέα σχεδιαστικά δεδομένα του κατασκευαστή, μεταβάλλοντας παράλληλα και την αρχιτεκτονική του πλαισίου. Υψηλής ποιότητας υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό, […]

Σε προτάσεις μικρομεσαίων διαστάσεων αφιερώνει την παρουσία της στην Φρανκφούρτη η Mercedes-Benz, καθώς πέρα από την νέα A-Class, η γερμανική φίρμα παρουσιάζει και την επόμενη γενιά της B-Class.

To νέο MPV της Mercedes-Benz έχει προσαρμοστεί στα νέα σχεδιαστικά δεδομένα του κατασκευαστή, μεταβάλλοντας παράλληλα και την αρχιτεκτονική του πλαισίου.

Υψηλής ποιότητας υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό, ενώ οι αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης άμεσου ψεκασμού που θα ξεκινούν από τα 1,6 λίτρα θα συνδυάζονται με τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και προαιρετικά με ένα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Στη δεύτερη γενιά του γερμανικού MPV έχει βασιστεί και η πρωτότυπο B-Class E-CELL PLUS. Η ηλεκτροκίνητη Mercedes-Benz εκτεταμένης αυτονομίας εξοπλίζεται με μπαταρίες λιθίου ιόντων που του επιτρέπει να διανύει αποστάσεις 100 χιλιομέτρων, ενώ σε περίπτωση που η ενέργεια των συσσωρευτών εξαντληθεί ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης αναλαμβάνει την αναπλήρωσή της.

Ο τρικύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας χωτηρικότητας 1 λίτρου εμπλέκεται στην κίνηση του αυτοκινήτου από τη στιγμή που η ταχύτητα ξεπεράσει τα 60 χλμ./ώρα, διαμορφώνοντας ένα τυπικό υβριδικό σύστημα παράλληλης διάταξης.

Το σχεδιαστικό μέλλον της Mercedes-Benz φωτογραφίζει με τη σειρά του πρωτότυπο F 125!, ενσωματώνοντας παράλληλα ένα προηγμένο σύστημα υδρογονοκίνησης.

Το τελευταίο, πέρα από τις κυψέλες καυσίμου που παράγουν την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια και τις μπαταρίες ιόντων λιθίου στις οποίες αποθηκεύεται, τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ τοποθετημένα σε κάθε έναν από τους τροχούς, εξασφαλίζουν τη συνδυαστική ισχύ 313 ίππων.

Η νέα γενιά της M-Class, πετρελαιοκίνητη έκδοση της SLK και οι προτάσεις της AMG (SLK, C-Class Coupe Black Series και SLS Roadster) συμπληρώνουν τον κατάλογο των πρωτοεμφανιζόμενων μοντέλων της Mercedes-Benz.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024