Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Renault

Renault

Ένα ακόμα ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο προσθέτει στην γκάμα της η Renault. Ο λόγος για το FRENDZY, ένα συμπαγών διαστάσεων τετράτροχο με ασύμμετρο αμάξωμα, η σχεδίαση του οποίου δανείζεται -σύμφωνα με τον ίδιο τον κατασκευαστή- στοιχεία από δύο τύπους αεροσκαφών, το Airbus Beluga και το Antonov 224. Πέρα από τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες του ηλεκτροκίνητου Renault, την παράσταση […]

Ένα ακόμα ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο προσθέτει στην γκάμα της η Renault. Ο λόγος για το FRENDZY, ένα συμπαγών διαστάσεων τετράτροχο με ασύμμετρο αμάξωμα, η σχεδίαση του οποίου δανείζεται -σύμφωνα με τον ίδιο τον κατασκευαστή- στοιχεία από δύο τύπους αεροσκαφών, το Airbus Beluga και το Antonov 224.

Πέρα από τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες του ηλεκτροκίνητου Renault, την παράσταση κλέβει η οθόνη υγρών κρυστάλλων μεγέθους 37 ιντσών που καλύπτει τη μεγαλύτερη επιφάνεια της πίσω συρόμενης πόρτας.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό ξεχωρίζει ένα φορητό Tablet PC που έχει εξελιχθεί από την BlackBerry και υποκαθιστά το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Τέλος, την κίνηση του πρωτότυπου Renault εξασφαλίζει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 60 ίππων και 226 Nm ροπής, ενώ οι συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας είναι τεχνολογίας λιθίου-ιόντων.

Ρεαλιστικότερο είναι το δείγμα γραφής του ανανεωμένου Twingo, το οποίο απέκτησε νέα, σαφώς ελκυστικότερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Για την ακρίβεια το μπροστινό τμήμα δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσφατο παρελθόν του αυτοκινήτου, φροντίζοντας με την προσθήκη μίας επιπλέον σειράς φωτιστικών σωμάτων να αποκτήσει ένα ακόμη πιο νεανικό προφίλ.

Ανάλογο είναι και το παράδειγμα του πίσω τμήματος όπου τα διαιρούμενα φώτα επεκτείνονται στην πόρτα του χώρου αποσκευών, προσδίδοντας στο γαλλικό μοντέλο ξεχωριστό χαρακτήρα.

Οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί στο εσωτερικό συμπληρώνουν την εικόνα του ανανεωμένου Twingo, το οποίο θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τους επόμενους μήνες.

Ανανεωμένο, σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον, επιστρέφει μεταξύ άλλων και το Koleos, η μοναδική πρόταση της γαλλικής φίρμας στην κατηγορία των SUV.

auto.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024