Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Fisker

Fisker

Μία ακόμη ηλεκτροκίνητη πρόταση προσθέτει στην γκάμα της η Fisker. To Surf ακολουθεί το πετυχημένο παράδειγμα του Karma, διαθέτοντας του χώρους, την πολυτέλεια, το στιλ αλλά και την απαραίτητη -στις μέρες- φιλικότητα προς το περιβάλλον. Το Surf συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός crossover με τις αναλογίες ενός station wagon, εξασφαλίζοντας πρακτικές ευκολίες που σπάνια συναντάς στην […]

Μία ακόμη ηλεκτροκίνητη πρόταση προσθέτει στην γκάμα της η Fisker. To Surf ακολουθεί το πετυχημένο παράδειγμα του Karma, διαθέτοντας του χώρους, την πολυτέλεια, το στιλ αλλά και την απαραίτητη -στις μέρες- φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το Surf συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός crossover με τις αναλογίες ενός station wagon, εξασφαλίζοντας πρακτικές ευκολίες που σπάνια συναντάς στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

To πιθανότερο είναι ότι η νέα πρόταση της Fisker θα δανειστεί τα μηχανικά μέρη του Karma, γεγονός που σημαίνει ότι ισχύς του θα ξεπερνά τους 400 ίππους και η αυτονομία του τα 400 χιλιόμετρα.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024