Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo

Alfa Romeo

Χωρίς τη μεγάλη πρεμιέρα αλλά με τις ανανεωμένες εκδοχές των δημοφιλέστερων προτάσεων της γκάμας της, «καταβαίνει» η Alfa Romeo στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Σε ότι αφορά τη Giulietta, οι αλλαγές ξεκινούν από τις εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος, με τις περισσότερες από αυτές να εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα και ειδικότερα στον προφυλακτήρα, ο […]

Χωρίς τη μεγάλη πρεμιέρα αλλά με τις ανανεωμένες εκδοχές των δημοφιλέστερων προτάσεων της γκάμας της, «καταβαίνει» η Alfa Romeo στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Σε ότι αφορά τη Giulietta, οι αλλαγές ξεκινούν από τις εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος, με τις περισσότερες από αυτές να εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα και ειδικότερα στον προφυλακτήρα, ο οποίος φιλοξενεί -μεταξύ άλλων- τις ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα.

Στο απαραίτητο «φρεσκάρισμα» συμβάλλουν τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος (Moonlight Pearl, Anodize Blue και Bronze), όπως άλλωστε και οι νέες ζάντες αλουμινίου 16, 17 και 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό, πέρα από το νέο τριάκτινο τιμόνι και τα νέα καθίσματα, αλλαγές στο φινίρισμα της κεντρικής κονσόλα, του ταμπλό και των θυρών στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, ξεχωρίζει η προσθήκη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect, το οποίο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις (με οθόνη αφής 5 ιντσών ή 6,5 ιντσών και σύστημα δορυφορικής πλοήγησης) και χαρακτηρίζεται από τις εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Παρεμβάσεις, τόσο στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων όσο και στην ηχομόνωση του θαλάμου επιβατών, εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση, την ίδια στιγμή που ο συνδυασμός του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων και απόδοσης 170 ίππων με το ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων υπόσχεται ακόμη αλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η Alfa Romeo Giulietta MY 2014 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο.

Για την ανανεωμένη εκδοχή της Alfa Romeo MiTo, η οποία προσφέρεται ήδη στη χώρα μας, η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν έχει να κάνει με την προσθήκη ενός νέου κινητήρα στην γκάμα της.

Ο λόγος για τον δικύλινδρο και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 875 κ.εκ. και απόδοσης 105 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 11,4 δευτερόλεπτα), περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί στο εσωτερικό, η προσθήκη στον προαιρετικό εξοπλισμό ενός νέου ηχοσυστήματος με οθόνη αφής και ενός νέου συστήματος δορυφορικής πλοήγησης και οι περιορισμένες, σε έκταση και αριθμό, παρεμβάσεις στο εξωτερικό τμήμα του αμαξώματος συμπληρώνουν τον κατάλογο με τις αλλαγές που έχει να παρουσιάσει η Alfa Romeo MiTo MY 2014.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024