Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Dacia

Dacia

Η θυγατρική της Renault επεφύλαξε για την έκθεση της Φρανκφούρτης την ανανεωμένη έκδοση του προσιτού SUV της που εκσυγχρονίζει την εικόνα του χάρη στην στοχευμένη ανασχεδίαση ορισμένων στοιχείων του. Έτσι, στο μπροστινό τμήμα του ρουμανικού SUV ξεχωρίζει η «διπλή» γρίλια με το νέο έντονο μοτίβο σε απόχρωση χρωμίου, η οποία πλαισιώνεται από τα επίσης ανασχεδιασμένα […]

Η θυγατρική της Renault επεφύλαξε για την έκθεση της Φρανκφούρτης την ανανεωμένη έκδοση του προσιτού SUV της που εκσυγχρονίζει την εικόνα του χάρη στην στοχευμένη ανασχεδίαση ορισμένων στοιχείων του.

Έτσι, στο μπροστινό τμήμα του ρουμανικού SUV ξεχωρίζει η «διπλή» γρίλια με το νέο έντονο μοτίβο σε απόχρωση χρωμίου, η οποία πλαισιώνεται από τα επίσης ανασχεδιασμένα κεντρικά φωτιστικά σώματα που πλέον ενσωματώνουν LED ημέρας.

Ανασχεδιασμένη είναι και η εισαγωγή αέρα, ενώ το προφίλ της ανανέωσης συμπληρώνουν οι νέες ράγες οροφής και οι τροχοί των 16 ιντσών με τα χειμερινά ελαστικά και τους νέου σχεδιασμού ζάντες.

Στο πίσω τμήμα του Duster διακρίνονται περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο, το οποίο πλέον «επενδύει» και την απόληξη της εξάτμισης.

Αντίστοιχη είναι η προσέγγιση και στο εσωτερικό με ανασχεδιασμένες λεπτομέρειες, αλλά και προσθήκες σε επίπεδο εξοπλισμού οι οποίες υπόσχονται μια συνολικά αναβαθμισμένη εικόνα για το προσιτό SUV της Dacia.

Ν.Κ.

auto.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024