Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Honda

Honda

Η 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα αποτελέσει την αφετηρία για την πρακτικότερη, μέχρι σήμερα, εκδοχή του Honda Civic. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη station wagon έκδοση στην ιστορία του ιαπωνικού μοντέλου, η οποία μάλιστα σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Πέρα από τις εμφανείς σχεδιαστικές αλλαγές, σε σχέση πάντα με την hatchback […]

Η 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα αποτελέσει την αφετηρία για την πρακτικότερη, μέχρι σήμερα, εκδοχή του Honda Civic.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη station wagon έκδοση στην ιστορία του ιαπωνικού μοντέλου, η οποία μάλιστα σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Πέρα από τις εμφανείς σχεδιαστικές αλλαγές, σε σχέση πάντα με την hatchback έκδοση, εντύπωση προκαλεί η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων και ειδικότερα του μήκους.

Στο τελευταίο προστέθηκαν 23,5 εκατοστά, γεγονός που επέτρεψε στο Civic Tourer να γιγαντώσει τις μεταφορικές δυνατότητές του.

Ενδεικτικά, ο χώρος αποσκευών αυξήθηκε από τα 477 στα 624 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων ο διαθέσιμος όγκος φτάνει ακόμη και τα 1.668 λίτρα.

Ανάμεσα στους κινητήρια σύνολα που θα εφοδιάζεται τη νέα έκδοση του Honda Civic ξεχωρίζει ο κινητήρας diesel των 1,6 λίτρων, ωστόσο, η ιαπωνική φίρμα προσφέρει και το γνώριμο από το παρελθόν ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης χωρητικότητας 1,8 λίτρων.

Στα χαρακτηριστικά του Civic Tourer θα πρέπει να προσθέσουμε τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ της πίσω ανάρτησης (Adaptive Damper System), καθώς και τα προηγμένα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.

Η πρακτικότερη έκδοση του ιαπωνικού μικρομεσαίου θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της Honda στην Μ.Βρετανία και η διάθεσή της στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024