Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar

Jaguar

Στην κατηγορία των crossovers πρόκειται να δραστηριοποιηθεί η Jaguar, ακολουθώντας -έστω και καθυστερημένα- το παράδειγμα των ανταγωνιστών της. Το C-X17 concept, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τις προθέσεις της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την παραγωγή ενός οχήματος […]

Στην κατηγορία των crossovers πρόκειται να δραστηριοποιηθεί η Jaguar, ακολουθώντας -έστω και καθυστερημένα- το παράδειγμα των ανταγωνιστών της.

Το C-X17 concept, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τις προθέσεις της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την παραγωγή ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου αλλά και με την εξέλιξη ενός αλουμινένιου πλαισίου, το οποίο θα φιλοξενήσει -μεταξύ άλλων- και ένα μεσαίων διαστάσεων sedan.

To συγκεκριμένο μοντέλο, μάλιστα, θα είναι το πρώτο που θα εφοδιάζεται με τους νέους τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel της Jaguar.

Επιστρέφοντας στο crossover της Jaguar, το C-X17 φτάνει σε μήκος τα 4,718 μέτρα, γεγονός που του επιτρέπει να φιλοξενεί έως και επτά επιβάτες στο εσωτερικό του.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τις τεχνικές του προδιαγραφές, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τετρακίνησης, η οποία σε συνδυασμό με την απόσταση που χωρίζει το αμάξωμα από το έδαφος (21,3 εκατοστά) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την κίνηση του αυτοκινήτου στο χώμα.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024