Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus

Lexus

Ένα νέο SUV πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η Lexus, πλαισιώνοντας το μέχρι σήμερα γνωστό RX 450 με μια μικρότερων διαστάσεων και συνεπώς πιο προσιτή επιλογή. Το LF-NX Concept, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερα δυναμικό του σχεδιασμό και ειδικότερα για τις έντονες πτυχώσεις […]

Ένα νέο SUV πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η Lexus, πλαισιώνοντας το μέχρι σήμερα γνωστό RX 450 με μια μικρότερων διαστάσεων και συνεπώς πιο προσιτή επιλογή.

Το LF-NX Concept, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερα δυναμικό του σχεδιασμό και ειδικότερα για τις έντονες πτυχώσεις που σχηματίζονται σε όλο το μήκος του πεντάθυρου αμαξώματός του.

Εξίσου φουτουριστική είναι και η… διάθεση του εσωτερικού, ωστόσο συγκεκριμένα τμήματα, όπως το τιμόνι, το επενδυμένο με δέρμα ταμπλό και ο διακόπτης της μίζας, δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά στην πραγματικότητα ή αν προτιμάτε στην έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου.

Το μήκους 4,64 μέτρων LF-NX Concept εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύνολο, το οποίο αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,5 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024