Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Seat

Seat

Ένα ακόμη τύπο αμαξώματος, τον τρίτο κατά σειρά, αποκτά το νέο Seat Leon. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το δημοφιλές μικρομεσαίο υιοθετεί τις αναλογίες ενός αυθεντικού station wagon επεκτείνοντας και μάλιστα σημαντικά τις μεταφορικές του δυνατότητες. Πέρα από την εμφανή σχεδιαστική διαφοροποίηση του πίσω τμήματος, το Leon ST διακρίνεται για το μεγαλύτερο μήκος του. […]

Ένα ακόμη τύπο αμαξώματος, τον τρίτο κατά σειρά, αποκτά το νέο Seat Leon. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το δημοφιλές μικρομεσαίο υιοθετεί τις αναλογίες ενός αυθεντικού station wagon επεκτείνοντας και μάλιστα σημαντικά τις μεταφορικές του δυνατότητες.

Πέρα από την εμφανή σχεδιαστική διαφοροποίηση του πίσω τμήματος, το Leon ST διακρίνεται για το μεγαλύτερο μήκος του. Το τελευταίο φτάνει τα 4,54 μέτρα, παρουσιάζοντας αύξηση 28 εκατοστών, σε σχέση με τη μέχρι σήμερα γνωστή πεντάθυρη έκδοση.

Το μεγαλύτερο κατά 45 κιλά δεν αποτελεί μια αξιοσημείωτη μεταβολή, σε αντίθεση με τον όγκο του χώρου αποσκευών, ο οποίο εκτινάχθηκε στα 587 λίτρα. Μάλιστα, με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων ο χώρος αποσκευών επεκτείνεται στα 1.470 λίτρα.

Κατά τ’ άλλα, το Leon ST δεν διαφοροποιείται σε επίπεδο κινητήρων από το παράδειγμα των ήδη γνωστών εκδόσεών του.

Η βενζινοκίνητη γκάμα του διαμορφώνεται από τους υπερτροφοδοτούμενους TSI κινητήρες άμεσου ψεκασμού που ξεκινούν από τα 1,2 λίτρα και τους 86 ίππους και φτάνουν, στην ισχυρότερη έκδοση των 1,8 λίτρων, τους 180 ίππους.

Τέσσερις επιλογές προσφέρει το Leon ST για εκείνους που αναζητούν μια πετρελαιοκίνητη έκδοση. Στα 1,6 λίτρα ο TDI κινητήρας προσφέρεται σε δύο διαμορφώσεις, 90 και 105 ίππων, ενώ στην περίπτωση του δίλιτρου κινητήρα diesel, η ισχύς φτάνει ανάλογα με την έκδοση τους 150 ή τους 184 ίππους.

Ανάμεσα στα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά του Leon ST ξεχωρίζουν τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και ψυχαγωγίας, το ενεργό cruise control και το ενεργό πλαίσιο που επιτρέπει την παραμετροποίηση των βασικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου.

Στη χώρα μας η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των εκδόσεών του.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024