Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo

Alfa Romeo

Νέες εκδόσεις -εξοπλιστικές και μη- των μέχρι σήμερα γνωστών MiTo και Giulietta μπορεί να συναντήσει κανείς στον εκθεσιακό χώρο της Alfa Romeo στη Γενεύη, όπου φυσικά πρωταγωνιστεί το εκθαμβωτικό πρωτότυπο 4C. Η μικρογραφία της 8C ακολουθεί τα κατασκευαστικά πρότυπα του μεγάλου της αδερφού, επιλέγοντας την εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών ώστε να περιορίσει το συνολικό της […]

Νέες εκδόσεις -εξοπλιστικές και μη- των μέχρι σήμερα γνωστών MiTo και Giulietta μπορεί να συναντήσει κανείς στον εκθεσιακό χώρο της Alfa Romeo στη Γενεύη, όπου φυσικά πρωταγωνιστεί το εκθαμβωτικό πρωτότυπο 4C.

Η μικρογραφία της 8C ακολουθεί τα κατασκευαστικά πρότυπα του μεγάλου της αδερφού, επιλέγοντας την εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών ώστε να περιορίσει το συνολικό της βάρος.

Με τον κινητήρα στο κέντρο και την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, η διθέσια 4C μόλις που ξεπερνά σε μήκος τα τέσσερα μέτρα.

Οι συμπαγείς διαστάσεις και ο συνδυασμός αλουμινίου-ανθρακονήματος έχουν διατηρήσει το βάρος του ιταλικού coupe κάτω από τα 850 κιλά, επιτρέποντας στον τετρακύλινδρο κινητήρα των 1.758 κ.εκ. να αναδείξει τις δυνατότητες του.

Το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ άμεσου ψεκασμού προέρχεται από τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις της φίρμας, αποδίδοντας στην περίπτωση της 4C περισσότερους από 200 ίππους.

Γνώριμο στους φίλους της Alfa Romeo είναι και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT, που τοποθετείται ήδη στη MiTo και πρόκειται σύντομα να προστεθεί στα χαρακτηριστικά της Giulietta.

Με αναλογία τεσσάρων κιλών ανά ίππο, η 4C επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από πέντε δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024