Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin

Aston Martin

Ένα ακόμη επιβλητικό, σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά, coupe πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η Aston Martin, μετά και τη 81η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ο λόγος για την δωδεκακύλινδρη Virage, η οποία αποδίδει 497 ίππους και 570 Nm, διαθέτοντας στον βασικό της εξοπλισμό αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων με σειριακή λειτουργία, κεραμικά φρένα και ηλεκτρονικά […]

Ένα ακόμη επιβλητικό, σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά, coupe πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η Aston Martin, μετά και τη 81η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ο λόγος για την δωδεκακύλινδρη Virage, η οποία αποδίδει 497 ίππους και 570 Nm, διαθέτοντας στον βασικό της εξοπλισμό αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων με σειριακή λειτουργία, κεραμικά φρένα και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση.

Η αλουμινένια κατασκευή ακολουθεί τα πρότυπα των DB9 και Rapide, επιτυγχάνοντας -με τη βοήθεια της εκτεταμένης χρήσης συνθετικών υλικών- την ισόποση κατανομή του βάρους ανάμεσα στον μπροστινό και στον πίσω άξονα.

Ισχυρότερη, ωστόσο, επιστρέφει και η V8 Vantage, ενισχύοντας παράλληλα το οδηγοκεντρικό της προφίλ.

Για το σκοπό αυτό εξελίχθηκε ένα νέο αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων με πυκνότερη κλιμάκωση, το σύστημα διεύθυνσης έγινε πιο άμεσο, τα αμορτισέρ και τα ελατήρια αντικαταστάθηκαν, το ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικής ευστάθειας προσαρμόστηκε στις προδιαγραφές της έκδοσης και τα φρένα αναβαθμίστηκαν.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις ο V8 των 4,7 λίτρων αποδίδει 436 ίππους και 490 Nm ροπής, επιτρέποντας στο βρετανικό coupe να αγγίζει την τελική ταχύτητα των 305 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024