Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Citroen

Citroen

Χωρίς τη μεγάλη πρεμιέρα και με το DS4 να πρωταγωνιστεί -σε εκδόσεις παραγωγής και μη- η Citroen περνά στα ψηλά γράμματα της 81ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Μια ξεχωριστή θέση στην γκάμα της γαλλικής φίρμας διεκδικεί επάξια το ηλεκτροκίνητο C-Zero, όπως και οι εκδόσεις e-HDi που υιοθετούν μια σειρά μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας. Μεταξύ άλλων στη […]

Χωρίς τη μεγάλη πρεμιέρα και με το DS4 να πρωταγωνιστεί -σε εκδόσεις παραγωγής και μη- η Citroen περνά στα ψηλά γράμματα της 81ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μια ξεχωριστή θέση στην γκάμα της γαλλικής φίρμας διεκδικεί επάξια το ηλεκτροκίνητο C-Zero, όπως και οι εκδόσεις e-HDi που υιοθετούν μια σειρά μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας.

Μεταξύ άλλων στη Γενεύη θα φιλοξενηθεί η αγωνιστική εκδοχή του DS3, που πρόσφατα πραγματοποίησε την αγωνιστική του πρεμιέρα στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι για το 2011, όπως άλλωστε και τα πρωτότυπα C3 Red Block και C6 Noir et Blanc.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024