Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Fiat

Fiat

Στο Dodge Journey θα βασίζεται η νέα πρόταση της Fiat στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Γενεύη. To Freemont, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα κατασκευάζεται στην Toluca του Μεξικό, παράλληλα με το αμερικανικών προδιαγραφών Fiat 500. Οι επιβλητικές διαστάσεις -το μήκος φτάνει τα 4,89 μέτρα- δικαιολογούν απόλυτα τον οικογενειακό χαρακτήρα […]

Στο Dodge Journey θα βασίζεται η νέα πρόταση της Fiat στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Γενεύη.

To Freemont, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα κατασκευάζεται στην Toluca του Μεξικό, παράλληλα με το αμερικανικών προδιαγραφών Fiat 500.

Οι επιβλητικές διαστάσεις -το μήκος φτάνει τα 4,89 μέτρα- δικαιολογούν απόλυτα τον οικογενειακό χαρακτήρα του εντυπωσιακού MPV, καθώς πέρα από τις επτά θέσεις στο εσωτερικό του, εντύπωση προκαλεί και ο όγκος του χώρου αποσκευών.

Ο εξίσου γενναιόδωρος εξοπλισμός θα περιλαμβάνει από την βασική έκδοση επτά αερόσακους, ESP, κλιματισμό τριών ζωνών, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, cruise control, υπολογιστή ταξιδίου, προβολείς ομίχλης, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και ηχοσύστημα με οθόνη αφής, υπερκαλύπτοντας τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

Το εντυπωσιακό, σε σχεδίαση και διαστάσεις, MPV θα κινούν κατά κύριο λόγο δίλιτροι κινητήρες πετρελαίου, απόδοσης 140 και 170 ίππων, αν και η κορυφαία και αποκλειστικά τετρακίνητη έκδοση του αυτοκινήτου θα εξοπλίζεται με ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ 3,6 λίτρων, η ισχύς του οποίου θα φτάνει τους 236 ίππους.

Ανεξάρτητα πάντως από την έκδοση και τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι αυτόματο και θα προέρχεται από το σημερινό «οπλοστάσιο» της ιταλικής φίρμας.

Στο πλευρό του Freemont θα σταθούν οι εκδόσεις «Μylife» των Punto Evo, Qubo, Doblo και Bravo, οι οποίες φιλοδοξούν να αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των προηγμένων τεχνολογικά εφαρμογών και της υψηλής αισθητικής.

To Concept 500 Coupé Zagato, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, διατηρεί τις συμπαγείς διαστάσεις του συμβατικού μοντέλου, μεταβάλλοντας ωστόσο -λόγω της σχεδιαστικής ιδιαιτερότητας- τη διαμόρφωση του θαλάμου επιβατών.

Πίσω από τις μεταλλικές του επιφάνειες «κρύβεται» το νέο δικύλινδρο μοτέρ της φίρμας και μάλιστα στην ισχυρότερη, μέχρι σήμερα, εκδοχή του, αποδίδοντας 105 ίππους και 155 Nm ροπής.

auto.in.gr

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024