Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford

Ford

Την τέταρτη κατά σειρά πρόταση στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων αναμένεται να προσθέσει σύντομα στην γκάμα της η Ford, μετά και την παγκόσμια πρεμιέρα του Β-ΜAX στη Γενεύη. Το πρώτο MPV πόλης της Ford ξεχωρίζει για τις συρόμενες πίσω πόρτες, οι οποίες εξασφαλίζουν την ευκολότερη δυνατή πρόσβαση στο πενταθέσιο εσωτερικό. Έχοντας αυξήσει το μήκος του […]

Την τέταρτη κατά σειρά πρόταση στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων αναμένεται να προσθέσει σύντομα στην γκάμα της η Ford, μετά και την παγκόσμια πρεμιέρα του Β-ΜAX στη Γενεύη.

Το πρώτο MPV πόλης της Ford ξεχωρίζει για τις συρόμενες πίσω πόρτες, οι οποίες εξασφαλίζουν την ευκολότερη δυνατή πρόσβαση στο πενταθέσιο εσωτερικό.

Έχοντας αυξήσει το μήκος του κατά 11 εκατοστά, σε σχέση με το μέχρι σήμερα γνωστό Fiesta, το B-MAX διατηρεί την ευελιξία ενός αυθεντικού αυτοκινήτου πόλης, προσφέροντας ωστόσο στο εσωτερικό του όλες τις ανέσεις μιας πολυμορφικής πρότασης.

Το δυναμικό σχεδιαστικό προφίλ του αμαξώματος καλείται να υποστηρίξει ένα νέο μοτέρ της «οικογενείας» EcoBoost.

Ο λόγος για τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1,0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζει την παρουσία ενός υπερσυμπιεστή καυσαερίων με τον άμεσο ψεκασμό καυσίμου, το μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων και το σύστημα start&stop.

Πέρα από το B-MAX, η Ford παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Γενεύη το Ranger Wildtrack -ένα αυθεντικό pick-up με εξεζητημένα για την κατηγορία χαρακτηριστικά-, σε αντίθεση με το πρωτότυπo compact SUV Vertek, το ηλεκτροκίνητο Focus και τις υβριδικές-ηλεκτρικές εκδόσεις των C-MAX και Grand C-MAX, που προέρχονται από την πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

auto.in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024