Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti

Infiniti

Ένα νέο είδος πολυτέλειας εκπροσωπεί το Infiniti ETHEREA, το οποίο πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Γενεύη. Το εντυπωσιακό concept car της αμερικανικής φίρμας φτάνει σε μήκος τα 4,4 μέτρα, διαθέτει τέσσερις θέσεις στο εσωτερικό του και εξοπλίζεται με το υβριδικό σύνολο που συναντά κανείς και στο M35h. To τελευταίο αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα […]

Ένα νέο είδος πολυτέλειας εκπροσωπεί το Infiniti ETHEREA, το οποίο πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Γενεύη.

Το εντυπωσιακό concept car της αμερικανικής φίρμας φτάνει σε μήκος τα 4,4 μέτρα, διαθέτει τέσσερις θέσεις στο εσωτερικό του και εξοπλίζεται με το υβριδικό σύνολο που συναντά κανείς και στο M35h.

To τελευταίο αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, το οποίο μεταφέρει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Οι ανεξάρτητες αναρτήσεις και το drive by wire σύστημα διεύθυνσης συμπληρώνουν τις εξεζητημένες προδιαγραφές του ETHEREA, η παραγωγή του οποίου δεν προβλέπεται στο προσεχές, τουλάχιστον, διάστημα.

Αντιθέτως, τόσο το υβριδικό M35h, με τη συνδυαστική ισχύ των 364 ίππων, τις εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα 5,5 δευτερόλεπτα) και την κατανάλωση των 5,7 λίτρων/100 χλμ., όσο και το περιορισμένης παραγωγής EX30d Black Premium, με τον πετρελαιοκινητήρα των 238 ίππων και των 550 Nm ροπής, πρόκειται σύντομα να προστεθούν στην γκάμα της αμερικανικής φίρμας με τις ιαπωνικές καταβολές.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024