Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA

KIA

Στη σύγχρονη και ιδιαίτερα ελκυστική σχεδιαστική φιλοσοφία της KIA προσαρμόζεται το νέο Picanto. To best seller της κορεατικής φίρμας, στη δεύτερη πλέον γενιά του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ευρωπαϊκές προτάσεις του ανταγωνισμού, εντυπωσιάζοντας το δυναμικό παρουσιαστικό του αμαξώματός του. Σε αντίθεση με το καμπυλόγραμμο παρελθόν του, στη σημερινή του μορφή το Picanto […]

Στη σύγχρονη και ιδιαίτερα ελκυστική σχεδιαστική φιλοσοφία της KIA προσαρμόζεται το νέο Picanto.

To best seller της κορεατικής φίρμας, στη δεύτερη πλέον γενιά του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ευρωπαϊκές προτάσεις του ανταγωνισμού, εντυπωσιάζοντας το δυναμικό παρουσιαστικό του αμαξώματός του.

Σε αντίθεση με το καμπυλόγραμμο παρελθόν του, στη σημερινή του μορφή το Picanto έχει υιοθετήσει αυστηρότερες σχεδιαστικές γραμμές, θυμίζοντας το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Venga.

Άλλωστε, οι εξωτερικές διαστάσεις του θα είναι αισθητά αυξημένες σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και ο διαθέσιμος χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών κατά 27% μεγαλύτεροι.

Παράλληλα, το Picanto πρόκειται να εξοπλιστεί με τέσσερις νέους κινητήρες βενζίνης (1,0 και 1,2 λίτρων), αναβαθμίζοντας τις επιδόσεις του και περιορίζοντας σημαντικά τις καταναλωτικές του συνήθειες.

Συγκεκριμένα, η ισχύς το βενζινοκινητήρων θα κυμαίνεται από τους 69 έως και τους 85 ίππους, ενώ οι εκπομπές CO2 από τα 90 γρ. CO2/χλμ. έως τα 105 γρ. CO2/χλμ.

Στην γκάμα του νέου Picanto θα περιλαμβάνεται ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και ένα αυτόματο τεσσάρων σχέσεων, όπως και ένας κινητήρας 1,0 λίτρων που θα είναι συμβατός με βιοκαύσιμα.

Πέρα το νέο Picanto, η KIA παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Γενεύη και την επόμενη γενιά του φιλόδοξου Rio.

To νέο supermini της κορεατικής φίρμας διακρίνεται για την εντυπωσιακή του σχεδίαση και την αισθητή αύξηση των εξωτερικών του διαστάσεων.

Με εφτά επιπλέον εκατοστά στο μήκος του μεταξονίου, το νέο Rio προσφέρει την απαιτούμενη άνεση στο αναβαθμισμένο εσωτερικό του, την ίδια στιγμή που ο όγκος του χώρους αποσκευών αγγίζει τα επίπεδα ενός μικρομεσαίου οχήματος, ξεκινώντας από τα 292 λίτρα.

Το «μικρό» KIA θα εξοπλίζεται με ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες, ενώ το 2012 –πέρα από τις τρίθυρες εκδόσεις- θα προστεθεί στην γκάμα του ένα νέο, υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού, χωρητικότητας 1,2 λίτρων.

.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024