Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lancia

Lancia

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας της Chrysler με τον ιταλικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat, η Lancia λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά μια σειρά νέων μοντέλων. Ο λόγος για τα αμερικανοφερμένα 300C και 200C της Chrysler, τα οποία πρόκειται να λανσαριστούν στην ευρωπαϊκή αγορά ως Lancia Thema και Lancia Flavia, όπως άλλωστε και το πολυμορφικό Grand […]

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας της Chrysler με τον ιταλικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat, η Lancia λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά μια σειρά νέων μοντέλων.

Ο λόγος για τα αμερικανοφερμένα 300C και 200C της Chrysler, τα οποία πρόκειται να λανσαριστούν στην ευρωπαϊκή αγορά ως Lancia Thema και Lancia Flavia, όπως άλλωστε και το πολυμορφικό Grand Voyager.

Στην πρώτη περίπτωση, η ναυαρχίδα της ιταλικής φίρμας πρόκειται να εξοπλιστεί με έναν πανίσχυρο βενζινοκινητήρα 3,6 λίτρων και 292 ίππων, όπως άλλωστε και με έναν diesel μοτέρ 3,0 λίτρων με 190 ή 224 ίππους (ανάλογα με την έκδοση).

Στον εξοπλιστικό κατάλογο της νέας Thema ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις με την υπογραφή του σχεδιαστικού οίκου Polotrona Frau, το ενεργό cruise control, η κάμερα οπισθοπορίας και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με οθόνη αφής 8,4 ιντσών.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα χαρακτηριστικά της Lancia Grand Voyager, την κίνηση της οποίας φροντίζει ένα μοτέρ βενζίνης των 3,6 λίτρων.

Μέσα στους επόμενους 6 μήνες η Lancia θα επιστρέψει και στην κατηγορία των μεσαίων οχημάτων, επαναφέροντας μάλιστα στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής αγοράς τη Flavia.

Όπως και στο παρελθόν, λοιπόν, η ιταλική πρόταση δεν θα διαθέτει μόνο τετράθυρες εκδόσεις αλλά θα προσφέρεται και σε soft top cabrio εκδοχή.

Δίχως καμία αμφιβολία, πάντως, το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα γενιά της Ypsillon, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της αποκτά πεντάθυρο αμάξωμα και τις διαστάσεις που θα τις επιτρέψουν να αντιμετωπίσει τα supermini της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ο πλούσιος -κατά παράδοση- εξοπλισμός και η ιδιαίτερος σχεδιασμός δεν θα αποτελέσουν τα μοναδικά στοιχεία διαφοροποίησης της «μικρής» Lancia, στη βενζινοκίνητη γκάμα της οποίας πρόκειται να συναντήσουμε το δικύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ τεχνολογίας MultiAir, το οποίο αποδίδει από 875 κ.εκ. 85 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024