Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati

Maserati

Την ισχυρότερη έκδοση της GranCabrio παρουσιάζει η Maserati στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης Η Maserati GranCabrio Sport εξοπλίζεται με μια τροποποιημένη εκδοχή του οκτακύλινδρου των 4,7 λίτρων συναντάς στη συμβατική έκδοση του μοντέλου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αλουμινένιο μοτέρ αποδίδει δέκα επιπλέον ίππους, φτάνοντας τους 450 ίππους, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής φτάνει τα […]

Την ισχυρότερη έκδοση της GranCabrio παρουσιάζει η Maserati στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Maserati GranCabrio Sport εξοπλίζεται με μια τροποποιημένη εκδοχή του οκτακύλινδρου των 4,7 λίτρων συναντάς στη συμβατική έκδοση του μοντέλου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αλουμινένιο μοτέρ αποδίδει δέκα επιπλέον ίππους, φτάνοντας τους 450 ίππους, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής φτάνει τα 510 Νm.

Η ισχύς μεταδίδεται μέσω του γνωστού αυτόματου κιβωτίου ZF των έξι σχέσεων, το οποίο διαθέτει το ίδιο λογισμικό με την Quattroporte Sport GT S διασφαλίζοντας την ταχύτερη εναλλαγή των σχέσεων.

Από την προσοχή των μηχανικών της Modena δεν διέφυγε ούτε το σύστημα ενεργής ανάρτησης Skyhook που για τις ανάγκες της συγκεκριμένης έκδοσης έχει αναβαθμιστεί με γνώμονα την πιο sport οδική συμπεριφορά.

Ενισχυμένα είναι και τα φρένα, που πλέον διαθέτουν διάτρητες και χαραγμένες δισκόπλακες προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην αυξημένη ισχύ του μοντέλου.

Την έκδοση GranCabrio Sport συμπληρώνουν οι αντίστοιχου ύφους αισθητικές αλλαγές, όπως τα πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα η μαύρη γρίλια και το επίσης μαύρο φόντο των φωτιστικών σωμάτων.

auto.in.gr

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024