Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI

MINI

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο θρυλικό του πρόγονο πραγματοποιεί το πρωτότυπο MINI Rocketman, φιλοδοξώντας να αποτελέσει στο μέλλον τον πραγματικό του διάδοχο. Φτάνοντας σε μήκος τα 3,42 μέτρα και σε πλάτος τα 1,9 μέτρα, το Rocκetman διαθέτει 3+1 θέσεις στο εσωτερικό του. Χάρη στην εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο […]

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο θρυλικό του πρόγονο πραγματοποιεί το πρωτότυπο MINI Rocketman, φιλοδοξώντας να αποτελέσει στο μέλλον τον πραγματικό του διάδοχο.

Φτάνοντας σε μήκος τα 3,42 μέτρα και σε πλάτος τα 1,9 μέτρα, το Rocκetman διαθέτει 3+1 θέσεις στο εσωτερικό του.

Χάρη στην εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο πλαίσιο, το βάρος του πρωτότυπου MINI έχει διατηρηθεί σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, γεγονός που του επιτρέπει να κινείται με τη μέγιστη δυνατή οικονομία καυσίμου.

Αν και δεν γίνεται λόγος για τους κινητήρες του Rocketman, η MINI δεν παρέλειψε να δηλώσει πως η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου δεν θα ξεπερνά τα 3,0 λίτρα/100 χλμ.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, τέλος, πέρα από τα κυκλικά φωτιστικά σώματα του μπροστινού τμήματος, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ανοίγουν οι πόρτες του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας την εύκολη πρόσβαση τόσο στο θάλαμο επιβατών όσο και στο χώρο αποσκευών.

To Rocketman θα πλαισιώσουν οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις Cooper SD του μέχρι σήμερα γνωστού ΜINI, οι οποίες εξοπλίζονται με δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, αποδίδοντας 143 ίππους και 305 Nm ροπής.

Παρά την αυξημένη ισχύ, οι ισχυρότερες μέχρι σήμερα diesel εκδόσεις του MINI καταναλώνουν μόλις 4,3 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 114 γρ./χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024