Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel

Opel

Τη μακρά παράδοση στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων συνεχίζει η Opel παρουσιάζοντας στη Γενεύη την πρωτότυπη εκδοχή του νέο Zafira. To Zafira Tourer Concept δεν διακρίνεται μόνο για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αλλά και για το εξελιγμένο σύστημα αναδίπλωσης καθισμάτων Flex7. Διαθέτοντας τρεις σειρές καθισμάτων και τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και επτά ατόμων, το νέο […]

Τη μακρά παράδοση στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων συνεχίζει η Opel παρουσιάζοντας στη Γενεύη την πρωτότυπη εκδοχή του νέο Zafira.

To Zafira Tourer Concept δεν διακρίνεται μόνο για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αλλά και για το εξελιγμένο σύστημα αναδίπλωσης καθισμάτων Flex7.

Διαθέτοντας τρεις σειρές καθισμάτων και τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και επτά ατόμων, το νέο MPV της Opel σου επιτρέπει να προσαρμόσεις το εσωτερικό του στις εκάστοτε μεταφορικές σου ανάγκες.

Επί της ουσίας το νέο στοιχείο στο σύστημα Flex7 αποτελούν οι αυτοματοποιημένες κινήσεις των καθισμάτων, που μεταξύ άλλων οδηγούν στην κατάργηση της μεσαίας θέσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή άνεση για τέσσερις επιβάτες.

Η πλάτη του μεσαίου καθίσματος της δεύτερης σειράς μεταμορφώνεται σε άνετα υποβραχιόνια για τους επιβάτες, ενώ στο πίσω τμήμα των μπροστινών θέσεων συναντάς περιστρεφόμενες υποδοχές για tablet pc.

Αν και πρωτότυπο, πάντως, το Zafira Tourer Concept υιοθετεί αρκετά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των σημερινών προτάσεων της Opel, εμπλουτίζοντάς τα με στοιχεία εντυπωσιασμού, όπως τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Πολύ κοντά στην πραγματικότητα βρίσκονται και τα μηχανικά μέρη του νέου Zafira, όπου ξεχωρίζεί το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης των 1,4 λίτρων και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση FlexRide.

auto.in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024