Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Pagani

Pagani

Πίστη στην παράδοση που τη θέλει να δημιουργεί εξωτικά supercars παρέμεινε η Pagani. Μετά το Zonda, λοιπόν, και την αναβαθμισμένη έκδοση R, η ιταλική φίρμα επιστέφει στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής αγοράς με μία νέα πρόταση. Ο λόγος για το Huayra, ένα κεντρομήχανο coupe κατασκευασμένο από ανθρακόνημα και τιτάνιο, το οποίο διακρίνεται για τις εξεζητημένες προδιαγραφές […]

Πίστη στην παράδοση που τη θέλει να δημιουργεί εξωτικά supercars παρέμεινε η Pagani.

Μετά το Zonda, λοιπόν, και την αναβαθμισμένη έκδοση R, η ιταλική φίρμα επιστέφει στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής αγοράς με μία νέα πρόταση.

Ο λόγος για το Huayra, ένα κεντρομήχανο coupe κατασκευασμένο από ανθρακόνημα και τιτάνιο, το οποίο διακρίνεται για τις εξεζητημένες προδιαγραφές του.

Με βάρος μόλις 1.350 κιλών, το νέο υπεραυτοκίνητο της Pagani εξοπλίζεται με έναν bi-turbo δωδεκακύλινδρο κινητήρα βενζίνης της AMG, η απόδοση του οποίου ξεπερνά τους 700 ίππους και τα 1000 Nm ροπής.

Για τη μετάδοση της ισχύος στους πίσω τροχούς επιλέχτηκε ένα επτατάχυτο αυτοματοποιημένο κιβώτιο με σειριακή λειτουργία και όχι μια μονάδα διπλού συμπλέκτη που θα πρόσθετε στο Huayra 70 επιπλέον κιλά.

Αν και ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν ανακοινώνει το κόστος της εξωτικής κατασκευής, είναι πολύ πιθανό η τιμή του Huayra να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024