Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche

Porsche

Με την υβριδική τεχνολογία συνδέεται η παρουσία της Porsche στην 81η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η γερμανική φίρμα αποκαλύπτει την υβριδική εκδοχή της μέχρι σήμερα γνωστής Panamera, ενός επιβλητικού Gran Turismo, που χάρη στον συνδυασμό ενός υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, καταναλώνει μόλις 7,1 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα. Φυσικά από την […]

Με την υβριδική τεχνολογία συνδέεται η παρουσία της Porsche στην 81η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η γερμανική φίρμα αποκαλύπτει την υβριδική εκδοχή της μέχρι σήμερα γνωστής Panamera, ενός επιβλητικού Gran Turismo, που χάρη στον συνδυασμό ενός υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, καταναλώνει μόλις 7,1 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

Φυσικά από την Panamera S Hybrid δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιδόσεις. Το υβριδικό σύνολο που προέρχεται από την Cayenne S Hybrid αποδίδει συνδυαστικά 380 ίππους, επιταχύνοντας την τετράθυρη Porsche από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου, αγγίζοντας τα 270 χλμ./ώρα, ενώ μέχρι την ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα και την απόσταση των 2 χιλιομέτρων, έχει τη δυνατότητα να κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Panamera S Hybrid θα διατεθεί στη γερμανική αγορά τον Ιούνιο, κοστίζοντας 106.185 ευρώ.

Ανάμεσα στις Cayman R των 330 ίππων και την 918 RSR, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος και στις εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής “Black Edition” της 911 και Boxster S, ξεχωρίζει το υβριδικό δημιούργημα του Ferdinand Porsche.

Έχοντας κατασκευαστεί το 1900 αποτελεί το πρώτο υβριδικό δείγμα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο 111 χρόνια αργότερα επιστρέφει στο προσκήνιο χάρη στις προσπάθειες της Porsche να δημιουργήσει ένα πιστό αντίγραφο.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024