Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rinspeed

Rinspeed

Ένα «καλοκαιρινό» πρωτότυπο, που παραπέμπει στη δεκαετία του ’70, υπακούοντας, παράλληλα στις σύγχρονες οικολογικές επιταγές, αποκάλυψε η Rinspeed στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Το BamΒoo, όπως ονομάζεται το concept car της ελβετικής φίρμας, αποτελεί ουσιαστικά μια παραλλαγή ενός golf-kart, που υιοθετεί σκόπιμα μια αναχρονιστική αισθητική, παραπέμποντας στις ηλιόλουστες παραλίες της Κυανής Ακτής τη χρυσή δεκαετία […]

Ένα «καλοκαιρινό» πρωτότυπο, που παραπέμπει στη δεκαετία του ’70, υπακούοντας, παράλληλα στις σύγχρονες οικολογικές επιταγές, αποκάλυψε η Rinspeed στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το BamΒoo, όπως ονομάζεται το concept car της ελβετικής φίρμας, αποτελεί ουσιαστικά μια παραλλαγή ενός golf-kart, που υιοθετεί σκόπιμα μια αναχρονιστική αισθητική, παραπέμποντας στις ηλιόλουστες παραλίες της Κυανής Ακτής τη χρυσή δεκαετία του ’70.

Ωστόσο, η αθωότητα του φιλικού προς το περιβάλλον πρωτότυπου δεν σταματά στο παρουσιαστικό του, καθώς το ευάερο τετραθέσιο εσωτερικό του διαθέτει χώρο για αναδιπλούμενα ποδήλατα.

Ακολουθώντας την ίδια λογική, το μοτέρ είναι ηλεκτρικό και αποδίδει 73 ίππους, ενώ οι συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζουν αυτονομία 105 χιλιομέτρων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή για την εκκεντρικότητά της Rinspeed, «…το ΒamBoo θα κερδίσει την εκτίμηση όλων εκείνων που δεν έχουν τυφλωθεί από τις ιλιγγιώδεις ιπποδυνάμεις και την φρενίτιδα των υψηλών ταχυτήτων, καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει ως σκοπό να «μηδενίσει το κοντέρ» εισάγοντας ένα νέο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της αυτοκίνησης».

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024