Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota

Toyota

Ανάμεσα στο ηλεκτροκίνητο Toyota iQ, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ήπειρο και εξοπλίζεται με μπαταρίες λιθίου-ιόντων που του εξασφαλίζουν αυτονομία 105 χιλιομέτρων και στην επταθέσια-πολυμορφική εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Prius, ξεχωρίζει η παγκόσμια πρεμιέρα του Yaris HSD. Αποκαλύπτοντας τον σχεδιαστικό κώδικα του νέου Yaris που αναμένεται στη χώρα μας στις αρχές […]

Ανάμεσα στο ηλεκτροκίνητο Toyota iQ, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ήπειρο και εξοπλίζεται με μπαταρίες λιθίου-ιόντων που του εξασφαλίζουν αυτονομία 105 χιλιομέτρων και στην επταθέσια-πολυμορφική εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Prius, ξεχωρίζει η παγκόσμια πρεμιέρα του Yaris HSD.

Αποκαλύπτοντας τον σχεδιαστικό κώδικα του νέου Yaris που αναμένεται στη χώρα μας στις αρχές της επόμενης χρονιάς, το πρωτότυπο Toyota θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την πρώτη full hybrid πρόταση της κατηγορίας.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, η Τoyota θα προσαρμόσει το υβριδικό σύστημα Hybrid Synergy Drive στις προδιαγραφές ενός αυτοκινήτου πόλης, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 στο εργοστάσιο της ιαπωνικής φίρμας στη Γαλλία.

Οι πρωτιές για την Toyota, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Στην ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ανήκει και το πρώτο επταθέσιο MPV που εξοπλίζεται με ένα υβριδικό σύνολο.

Πέρα από τις πολυχρηστικές ιδιότητες του επταθέσιου εσωτερικού, τις αυξημένες διαστάσεις και τις αναμενόμενες σχεδιαστικές αλλαγές, το Prius+ θα αποτελέσει και την πρώτη υβριδική πρόταση της Toyota, που αν και δεν διαθέτει τις προδιαγραφές ενός plug-in οχήματος, θα εξοπλίζεται με μπαταρίες λιθίου-ιόντων.

Διαφορετική είναι η φιλοσοφία του πρωτότυπου FT-86 II. Το πισωκίνητο coupe που εξελίσσεται σε συνεργασία με τη Subaru και πρόκειται να εξοπλιστεί με δίλιτρο boxer κινητήρα κάνει την επανεμφάνισή του, έναν περίπου χρόνο πριν περάσει στη γραμμή παραγωγής και επαναφέρει τα αυθεντικά sportscar στο λεξιλόγιo της Toyota.

auto.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024