Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi

Audi

Το νέο A3 ξεχωρίζει από την παρουσία της Audi στη 82η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με μήκος 4,24 μέτρων και βάρος που περιορίστηκε -σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του- κατά 80 κιλά, το μικρομεσαίο Audi ακολουθεί -σε επίπεδο σχεδίασης- το παράδειγμα των μεγαλύτερων προτάσεων της φίρμας. Στο εσωτερικό οι προσπάθειες αναβάθμισης δεν περιορίστηκαν στην […]

Το νέο A3 ξεχωρίζει από την παρουσία της Audi στη 82η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με μήκος 4,24 μέτρων και βάρος που περιορίστηκε -σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του- κατά 80 κιλά, το μικρομεσαίο Audi ακολουθεί -σε επίπεδο σχεδίασης- το παράδειγμα των μεγαλύτερων προτάσεων της φίρμας.

Στο εσωτερικό οι προσπάθειες αναβάθμισης δεν περιορίστηκαν στην ποιότητα των υλικών αλλά επεκτάθηκαν στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Αρχικώς, το A3 θα προσφέρεται με τρεις υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, δύο βενζίνης 1,4 και 1,8 λίτρων και έναν diesel 2,0 λίτρων.

Ο TFSI βενζινοκινητήρας των 1,4 λίτρων θα αποδίδει 122 ίππους και αυτός των 1,8 λίτρων 180 ίππους. Αντιστοίχως, η ισχύς της μοναδικής –μέχρι στιγμής- πετρελαιοκίνητης έκδοσης θα φτάνει τους 150 ίππους.

Με εξακύλινδρους κινητήρες και ισχύ που αγγίζει στην περίπτωση του τρίλιτρου TFSI βενζινοκινητήρα τους 303 ίππους, επιστρέφει το Α6 Allroad. H δεύτερη γενιά του αποκλειστικά τετρακίνητου crossover πραγματοποιεί την επίσημη πρεμιέρα του στην Γενεύη, επιχειρώντας να συνδυάσει τις επιδόσεις, με την πρακτικότητα και τις εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024