Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW

BMW

Δύο νέες προτάσεις αποκτά η γκάμα της BMW Σειράς 6. Ο λόγος για την Σειρά 6 Gran Coupe και την ακόμη πιο ισχυρή M6 Coupe. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα υπερπολυτελές τετράθυρο coupe, το οποίο διακρίνεται για τις επιβλητικές του διαστάσεις αλλά και την πρακτικότητά του. Πέρα από την παρουσία των πίσω […]

Δύο νέες προτάσεις αποκτά η γκάμα της BMW Σειράς 6. Ο λόγος για την Σειρά 6 Gran Coupe και την ακόμη πιο ισχυρή M6 Coupe.

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα υπερπολυτελές τετράθυρο coupe, το οποίο διακρίνεται για τις επιβλητικές του διαστάσεις αλλά και την πρακτικότητά του.

Πέρα από την παρουσία των πίσω θυρών που διευκολύνουν την είσοδο των επιβατών στο εσωτερικό, ο όγκος του χώρου αποσκευών ξεκινά από τα 460 λίτρα και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.265 λίτρα.

Κατά τ’ άλλα, η Σειρά 6 Gran Coupe διατίθεται σε εξακύλινδρες εκδόσεις βενζίνης και diesel, αν και η κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου θα εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 βενζινοκινητήρα 450 ίππων.

Με τον ίδιο κινητήρα εξοπλίζεται και η M6 Coupe, μόνο που η ισχύς από τους 450 ίππους αυξάνεται στους 560 ίππους, επιτρέποντας στην πανίσχυρη BMW να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.

Τέλος, με αφορμή την παρουσίαση του «BMW M Performance», η βαυαρική φίρμα παρουσιάζει για πρώτη φορά την εξακύλινδρη M135i, η οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του τρίθυρου αμαξώματος της μέχρι σήμερα γνωστής Σειράς 1.

auto.in.gr

Sports in

Απείλησε με Κέιν η Μπάγερν – Εντυπωσιακή απόκρουση του Νόιερ σε σουτ του Βινίσιους (vids)

Στο 29’ ο Βρετανός έκανε το βολ-πλανέ, αλλά ο Λούνιν έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε – Στο 40’ ο Νόιερ απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Βινίσιους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024