Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford

Ford

Στην κατηγορία πολυμορφικών αυτοκινήτων πόλης εισέρχεται η Ford. To Β-ΜAX έχει βασιστεί στο δάπεδο του Fiesta, με αποτέλεσμα το μήκος του να μην ξεπερνά κατά πολύ τα τέσσερα μέτρα. Παρόλα αυτά η ημίψηλη αρχιτεκτονική του αμαξώματος και οι συρόμενες πίσω πόρτες υποστηρίζουν τον πολυχρηστικό προφίλ του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας την άνεση και την πρακτικότητα που επιζητά […]

Στην κατηγορία πολυμορφικών αυτοκινήτων πόλης εισέρχεται η Ford. To Β-ΜAX έχει βασιστεί στο δάπεδο του Fiesta, με αποτέλεσμα το μήκος του να μην ξεπερνά κατά πολύ τα τέσσερα μέτρα.

Παρόλα αυτά η ημίψηλη αρχιτεκτονική του αμαξώματος και οι συρόμενες πίσω πόρτες υποστηρίζουν τον πολυχρηστικό προφίλ του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας την άνεση και την πρακτικότητα που επιζητά κανείς από ένα αυθεντικό MPV.

Παράλληλα, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης τους ενός λίτρου φροντίζει ώστε πέρα από τις ανταγωνιστικές επιδόσεις να προσφέρει και την απαραίτητη –για ένα αυτοκίνητο πόλης- οικονομία καυσίμου.

Αποδίδοντας 120 ίππους καταναλώνει μόλις 4,9 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 114 γρ./χλμ.

Στη μοναδική πετρελαιοκίνητη έκδοση του B-MAX, ο κινητήρας των 1,6 λίτρων αποδίδει 95 ίππους, με την κατανάλωση καυσίμου να περιορίζεται στα 4,0 λίτρα ανά 100 χλμ. και τις εκπομπές CO2 στα 104 γρ./χλμ.

Με 180 ίππους, από τον μέχρι σήμερα γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων τεχνολογίας EcoBoost, επιστρέφει η έκδοση ST του Fiesta.

Οι τροποποιημένες ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ο περιορισμός της απόστασης που χωρίζει το αμάξωμα από το έδαφος, το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και το ESP τριών σταδίων, συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του ισχυρότερου Fiesta παραγωγής, το οποίο θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από επτά δευτερόλεπτα.

Το ίδιο μοτέρ συναντάμε και στη δεύτερη γενιά του Kuga. Το μικρομεσαίων διαστάσεων SUV της Ford αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2012, διαθέτοντας αυτή τη φορά αποδοτικότερους κινητήρες και πιο προσιτές, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, εκδόσεις.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024