Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar

Jaguar

Με την υπόσχεση να αποτελέσει την πιο πρακτική πρόταση που δημιουργήθηκε ποτέ από την βρετανική φίρμα προσγειώνεται η Jaguar XF Sportbrake στην 82η ελβετική έκθεση. Αυξάνοντας το μήκος της sedan εκδοχής της κατά μόλις μισό εκατοστό, το βάρος της κατά λιγότερο από 70 κιλά και με ελάχιστες μεταβολές στο πλαίσιο ώστε η στρεπτική ακαμψία να […]

Με την υπόσχεση να αποτελέσει την πιο πρακτική πρόταση που δημιουργήθηκε ποτέ από την βρετανική φίρμα προσγειώνεται η Jaguar XF Sportbrake στην 82η ελβετική έκθεση.

Αυξάνοντας το μήκος της sedan εκδοχής της κατά μόλις μισό εκατοστό, το βάρος της κατά λιγότερο από 70 κιλά και με ελάχιστες μεταβολές στο πλαίσιο ώστε η στρεπτική ακαμψία να παραμένει στα ίδια επίπεδα με την μπερλίνα, η Sportbrake υπόσχεται αντίστοιχη οδική συμπεριφορά με την μέχρι σήμερα γνωστή XF, προσφέροντας παράλληλα αισθητά βελτιωμένη πρακτικότητα και χωρητικότητα.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η Jaguar κάθε πάνελ του αμαξώματος της Sportbrake από τη δεύτερη κολώνα και πίσω είναι νέο τόσο από πλευράς σύλληψης όσο και υλοποίησης, με αποτέλεσμα, εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα που προκύπτουν σε επίπεδο χωρητικότητας πορτ μπαγκάζ, οι επιβάτες του πίσω καθίσματος να επωφελούνται από 4,8 εκατοστά επιπλέον χώρου σε ύψος.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που δίνουν το στίγμα της έκδοσης, η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ ανέρχεται σε 550 λίτρα και φτάνει τα 1.675 με την αναδίπλωση των καθισμάτων.

Παράλληλα για την ενίσχυση της πρακτικότητας υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αεροελατηρίων για το άνοιγμα της πόρτας του πορτ μπαγκάζ ενώ, για τον ίδιο λόγο, στο εσωτερικό του υπάρχουν χειριστήρια τα οποία επιτρέπουν την αναδίπλωση των καθισμάτων χωρίς να χρειαστεί να τα φτάσει κάποιος για να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Το προφίλ της πρακτικότητας συμπληρώνουν στοιχεία όπως η δυνατότητα διαχωρισμού του πορτ μπαγκάζ σε τρία τμήματα για την αποθήκευση μικρότερων ή και πιο εύθραυστων αντικειμένων μέσω ενός πάνελ ενσωματωμένου στο πάτωμα, ενώ υπάρχει και μια ξεχωριστή θυρίδα για την φύλαξη και την προστασία πολύτιμων αντικειμένων.

Την γκάμα κινητήρων της XF Sportbrake θα πλαισιώσουν τετρακύλινδροι πετρελαιοκινητήρες χωρητικότητας 2,2 λίτρων και εξακύλινδροι 3,0 λίτρων οι οποίοι θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024