Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA

KIA

H τρίτη γενιά του cee’d συγκεντρώνει το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον ανάμεσα στις προτάσεις που παρουσιάζει η KIA στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μικρομεσαίο hatchback έχει αυξήσει το μήκος του, φτάνοντας πλέον τα 4,3 μέτρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα του ύψος του αποκλειστικά πεντάθυρου αμαξώματός του. Στο εσωτερικό η αναβάθμιση της ποιότητας κατασκευής θα πρέπει να […]

H τρίτη γενιά του cee’d συγκεντρώνει το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον ανάμεσα στις προτάσεις που παρουσιάζει η KIA στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το μικρομεσαίο hatchback έχει αυξήσει το μήκος του, φτάνοντας πλέον τα 4,3 μέτρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα του ύψος του αποκλειστικά πεντάθυρου αμαξώματός του.

Στο εσωτερικό η αναβάθμιση της ποιότητας κατασκευής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως άλλωστε και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Τέσσερις κινητήρες -δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου- θα κληθούν να υποστηρίξουν το εξευρωπαϊσμένο προφίλ του αυτοκινήτου.

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού, αποδίδοντας από 1.591 κ.εκ. 135 ίππους και 165 Nm ροπής.

Ένα ισχυρό κίνητρο, αυτό τις περιορισμένης κατανάλωσης καυσίμου, προσφέρουν οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του αυτοκινήτου 1,4 και 1,6 λίτρων. Η ισχυρότερη από αυτές αποδίδει 128 ίππους, καταναλώνοντας μόλις 3,7 λίτρα καυσίμου ανά 100 χλμ.

Το ηλεκτροκίνητο RAY EV και το Track’ster πλαισιώνουν το δεύτερης γενιάς cee’d διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στη γραμμή παραγωγής της κορεατικής φίρμας.

auto.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024