Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Magna Steyr

Magna Steyr

Ένα πρωτότυπο μοντέλο με πλήθος δυνατότητες παραμετροποίησης που μεταβάλλουν το αμάξωμα του από κλειστό σε ανοιχτό και από coupe σε pickup παρουσιάζει η Magna Steyr στην 82η ελβετική έκθεση. Αποτελώντας ουσιαστικά ένα crossover coupe με υφασμάτινη οροφή το Mila Coupic έχει σχεδιαστεί ως design study, με σκοπό την επίδειξη των κατασκευαστικών δυνατοτήτων του αυστριακού οίκου. […]

Ένα πρωτότυπο μοντέλο με πλήθος δυνατότητες παραμετροποίησης που μεταβάλλουν το αμάξωμα του από κλειστό σε ανοιχτό και από coupe σε pickup παρουσιάζει η Magna Steyr στην 82η ελβετική έκθεση.

Αποτελώντας ουσιαστικά ένα crossover coupe με υφασμάτινη οροφή το Mila Coupic έχει σχεδιαστεί ως design study, με σκοπό την επίδειξη των κατασκευαστικών δυνατοτήτων του αυστριακού οίκου.

Έτσι, το αυστριακό concept εξοπλίζεται με υφασμάτινη οροφή δύο τμημάτων κάθε ένα από τα οποία μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα.

Το μπροστινό τμήμα της οροφής μπορεί να κινηθεί προς τα πίσω μετατρέποντας το coupe σε cabrio, ενώ το πίσω προς δύο κατευθύνσεις.

Αυτό σε συνδυασμό με τη δυνατότητα των πίσω καθισμάτων του πενταθέσιου θαλάμου να αναδιπλωθούν προς τα εμπρός, σχηματίζοντας μια ενιαία επιφάνεια που διαχωρίζει πλήρως τα δύο μπροστινά καθίσματα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απαιτούμενη στεγανότητα, μετατρέπει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Magna, το coupe σε pickup.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024