Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI

MINI

Την ισχυρότερη, μέχρι σήμερα, έκδοση και παράλληλα τα διακριτικά «John Cooper Works» απέκτησε το MINI Countryman. Η μεγαλύτερη σε διαστάσεις πρόταση της βρετανικής φίρμας –το μήκος φτάνει τα τέσσερα μέτρα- εξοπλίζεται με το γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων ο οποίος προέρχεται από την έκδοση Cooper S. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η ισχύς […]

Την ισχυρότερη, μέχρι σήμερα, έκδοση και παράλληλα τα διακριτικά «John Cooper Works» απέκτησε το MINI Countryman.

Η μεγαλύτερη σε διαστάσεις πρόταση της βρετανικής φίρμας –το μήκος φτάνει τα τέσσερα μέτρα- εξοπλίζεται με το γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων ο οποίος προέρχεται από την έκδοση Cooper S.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η ισχύς του ξεπερνά κατά πολύ τους 184 ίππους, φτάνοντας τους 218.

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με το ισχυρότερο MINI παραγωγής, καθώς οι αντίστοιχες εκδόσεις JCW των μέχρι σήμερα γνωστών προτάσεων του κατασκευαστή έφταναν σε ισχύ τους 211 ίππους.

Επίσης, το ΜΙΝΙ Countryman JCW διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση ALL4, ένα αεροδυναμικό πακέτο, την χαμηλότερη και πιο σπορτίφ ανάρτηση καθώς και τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Προαιρετικά, το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων μπορεί να αντικατασταθεί από ένα αυτόματο κιβώτιο με τον ίδιο αριθμό σχέσεων.

Το ΜΙΝΙ Countryman JCW επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε επτά δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 225 χλμ./ώρα, ενώ η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου δεν ξεπερνά τα 7,4 λίτρα/100 χλμ.

«Επαγγελματικός» είναι ο προσανατολισμός του πρωτότυπου MINI Clubvan. Το διθέσιο van της MINI παραπέμπει στο Mini Morris Van του 1960, διαθέτοντας στα πρότυπα του σημερινού Clubman διαιρούμενη πίσω πόρτα και την φημισμένη «Clubdoor» στη δεξιά πλευρά του αμαξώματος.

auto.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024