Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Seat

Seat

Την πρωτότυπη εκδοχή της τέταρτης γενιάς του Seat Toledo παρουσιάζει η ισπανική φίρμα στην έκθεση της Γενεύης προετοιμάζοντας το έδαφος για την επιστροφή του ομώνυμου μοντέλου στην γκάμα της. Όσον αφορά το στίγμα του, με μήκος 4,48 μέτρα, πενταθέσιο θάλαμο επιβατών και χώρο αποσκευών 500 λίτρων το πρωτότυπο το Toledo φιλοδοξεί να προσφέρει στο μέλλον […]

Την πρωτότυπη εκδοχή της τέταρτης γενιάς του Seat Toledo παρουσιάζει η ισπανική φίρμα στην έκθεση της Γενεύης προετοιμάζοντας το έδαφος για την επιστροφή του ομώνυμου μοντέλου στην γκάμα της.

Όσον αφορά το στίγμα του, με μήκος 4,48 μέτρα, πενταθέσιο θάλαμο επιβατών και χώρο αποσκευών 500 λίτρων το πρωτότυπο το Toledo φιλοδοξεί να προσφέρει στο μέλλον μια sedan πρόταση που να συνδυάζει τις συμπαγείς διαστάσεις με την πρακτικότητα και τα coupe στοιχεία σχεδίασης.

Το παρών στην ελβετική έκθεση στο περίπτερο της Seat δίνει και η γκάμα του ανανεωμένου Ibiza.

Το ισπανικό supermini πέρα από την αισθητική ανανέωση που το εναρμονίζει με τις τελευταίες εξελίξεις στο σχεδιαστικό κώδικα της φίρμας, διαθέτει πλουσιότερο εξοπλισμό με κύριο στοιχείο το αποσπώμενο Portable Media System που μπορεί να λειτουργήσει ως κέντρο ελέγχου του συστήματος ψυχαγωγίας ενημέρωσης αλλά και ως μια φορητή ταμπλέτα, εκτός αυτοκινήτου.

Παράλληλα, μια σειρά από βελτιώσεις στην γνωστή γκάμα κινητήρων του υπόσχεται, κατά περίπτωση, περισσότερη ισχύ και βελτιωμένες οικολογικά επιδόσεις.

Την παρουσία της ισπανικής φίρμας συμπληρώνει στην πρώτη του εκθεσιακή πρεμιέρα, η πεντάθυρη εκδοχή του νέου της μοντέλου Mii, το οποίο με μήκος 3,56 μέτρων και πλάτος 1,64 μ. θα διεκδικήσει μια θέση στο αστικό τοπίο προσφέροντας ευκολότερη πρόσβαση και κατ΄επέκταση μεγαλύτερη πρακτικότητα από την τρίθυρη έκδοση του.

Παράλληλα όπως και τα «αδέλφια» του VW up! και Skoda Citigo το Seat Mii θα περιλάβει στον εξοπλισμό του πανοραμική ηλιοροφή ενισχύοντας την –τηρουμένων των αναλογιών- αίσθηση ευρυχωρίας.

Το αστικό προφίλ του πεντάθυρου Mii θα κληθεί να στηρίξει ο γνωστός κινητήρας του 1,0 λίτρου σε εκδοχές των 60 και 75 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024