Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
smart

smart

Το παρών στην Γενεύη δίνει και η ανανεωμένη εκδοχή του πλέον εμβληματικού της μοντέλου smart, fortwo το οποίο παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρώτη στην 82η ελβετική έκθεση, διαθέτοντας σχεδιαστικές αλλαγές που παραπέμπουν άμεσα στην ηλεκτροκίνητη έκδοσή του. H ανανεωμένη εκδοχή του fortwo, ανεξαρτήτως επιρροών, αποκτά πιο δυναμική εμφάνιση χάρη στο «μικροχειρουργικό» ανασχεδιασμό των στοιχείων του μπροστινού […]

Το παρών στην Γενεύη δίνει και η ανανεωμένη εκδοχή του πλέον εμβληματικού της μοντέλου smart, fortwo το οποίο παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρώτη στην 82η ελβετική έκθεση, διαθέτοντας σχεδιαστικές αλλαγές που παραπέμπουν άμεσα στην ηλεκτροκίνητη έκδοσή του.

H ανανεωμένη εκδοχή του fortwo, ανεξαρτήτως επιρροών, αποκτά πιο δυναμική εμφάνιση χάρη στο «μικροχειρουργικό» ανασχεδιασμό των στοιχείων του μπροστινού τμήματος, όπου, πλέον, το logo της φίρμας δεσπόζει στο κέντρο της γρίλιας.

Παράλληλα με τις σχεδιαστικές αλλαγές η smart παρέχει, πλέον, την επιλογή εξοπλισμού με φώτα ημέρας LED σε συνδυασμό με προβολείς ομίχλης, αναλόγως πάντα τις εξοπλιστικές εκδόσεις.

Οι τελευταίες παραμένουν ονομαστικά ίδιες (Pure, Pulse, Passion, Brabus και Brabus Xclusive) αποκτώντας κάποιες διαφοροποιήσεις όσον αφορά τα στοιχεία εξοπλισμού αλλά και τα διαθέσιμα χρώματα. Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις αμαξώματος του fortwo -coupe και cabrio-, αλλά και τον αριθμό των προσφερόμενων επιλογών από πλευράς κινητήρων οι οποίοι παραμένουν τρεις.

Αναλυτικά το fortwo θα διαθέτει στην γκάμα του μια πετρελαιοκίνητη έκδοση η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα 799 κ.εκ. απόδοσης 54 ίππων με τιμές κατανάλωσης 3,3 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 86 γρ./χλμ.

Τις βενζινοκίνητες εκδόσεις εφοδιάζουν δύο μηχανικά σύνολα χωρητικότητας 1,0 λίτρου σε δύο εκδοχές το καθένα, προσφέροντας συνολικά τέσσερις εκδόσεις βενζίνης για το fortwo.

Πρόκειται για τις δύο εκδόσεις με τα διακριτικά mhd που εξοπλίζονται με κινητήρα 999 κ.εκ. σε εκδοχές ισχύος 61 και 71 ίππων και εμφανίζουν τιμές κατανάλωσης καυσίμου 4,2 λίτρων/100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 97 γρ./χλμ.

Τη βενζινοκίνητη γκάμα συμπληρώνει η ισχυρότερη «απλή» έκδοση του fortwo με κινητήρα ισχύος 84 ίππων και τιμές κατανάλωσης 4,9 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στα 114 γρ./χλμ., ενώ στην κορυφή των εκδόσεων του αστικού μοντέλου, τοποθετείται η Brabus η οποία εφοδιάζεται επίσης με κινητήρα ενός λίτρου αλλά με ισχύ 102 ίππων. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του fortwo Brabus ανέρχονται στα 119 γρ./100 χλμ. ενώ η κατανάλωση στα 5,2 λίτρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η ηλεκτροκίνητη έκδοση του μοντέλου με απόδοση 35kW και 130 Nm ροπής η τιμή της οποίας θα είναι μικρότερη των 19.000 ευρώ στη Γερμανία. Ο ιδιοκτήτης της ωστόσο θα πρέπει να καταβάλλει 70 ευρώ μηνιαίως για την χρονομίσθωση των μπαταριών.

auto.in.gr

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024