Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Giugiaro

Giugiaro

Ένα υβριδικό πρωτότυπο που συστήνεται ως ένα υπερπολυετελές GT με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση των επιβατών του παρουσίασε στην 82η ελβετική έκθεσης ο γερμανικής ιδιοκτησίας, ιταλικός οίκος Italdesign Giugiaro. Αντλώντας από την τεχνολογική δεξαμενή του γερμανικού ομίλου το Brivido εφοδιάζεται με ένα πανίσχυρο μηχανικό σύνολο που αποτελείται από βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων με απόδοση 360 ίππους […]

Ένα υβριδικό πρωτότυπο που συστήνεται ως ένα υπερπολυετελές GT με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση των επιβατών του παρουσίασε στην 82η ελβετική έκθεσης ο γερμανικής ιδιοκτησίας, ιταλικός οίκος Italdesign Giugiaro.

Αντλώντας από την τεχνολογική δεξαμενή του γερμανικού ομίλου το Brivido εφοδιάζεται με ένα πανίσχυρο μηχανικό σύνολο που αποτελείται από βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων με απόδοση 360 ίππους και ηλεκτροκινητήρα.

Ως αποτέλεσμα το Brivido ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 275 χλμ./ώρα., επιδόσεις που επιτυγχάνονται χωρίς να υποβαθμίζονται ούτε στο ελάχιστο τα επίπεδα άνεσης που υπόσχεται ο τίτλος του Gran Turismo όπως επιβεβαιώνει ο ιταλικός οίκος.

Στο όνομα αυτής της αίσθησης άνεσης αλλά και πολυτέλειας ο θάλαμος επιβατών διαθέτει κάθε είδους πιθανό gadget από τα εργαστήρια του ομίλου VW και του ιταλικού οίκου.

Πέρα από τα gadget που συνδυάζουν τις συνήθεις τεχνολογικές εφαρμογές ενός αυτοκινήτου που διαθέτει την αιχμή της τεχνολογίας με τις δυνατότητες ενός iPad και τις αντίστοιχες οθόνες αφής για τον έλεγχο των παραπάνω τόσο από όσους βρίσκονται στα μπροστά όσο και στα πίσω καθίσματα, το Brivido διαθέτει και ένα πατενταρισμένο σύστημα του Giugiaro.

O λόγος για δύο οθόνες που μοιάζουν με καθρέφτες και τοποθετούνται στις δύο πλευρές του τιμονιού αποτελώντας μέρος του συστήματος διεύθυνσης και οι οποίες λειτουργούν αφενός ως ενός είδους ηλεκτρονικοί καθρέφτες, “φέρνοντας” την εικόνα που καταγράφουν οι κάμερες που καταλαμβάνουν τη συνήθη θέση των πλευρικών καθρεπτών και αφετέρου, σε κέντρο ελέγχου του infotainment καθώς και των λειτουργιών των περιφερειακών συστημάτων του αυτοκινήτου.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024